Konu: 08/01/2021 Eric Sanders T.T.K Şikayet  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2021 21:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eric_Sanders @CaN3JK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/01/2021  Saat = 17:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Türkçe Terim Kullanmak (T.T.K)

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ya ben taksi ile durmuş müşteri bekliyordum adamın konuşmasını duydum adam diyorki Türkiyeye gittim arkadaşımın yanına gerisini siz haledin dicek bişeyim yok

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıt SS Link = https://hizliresim.com/tjU0hm

Ek açıklamalar(varsa): Yok

#1 - 08.01.2021 21:57
Karakterim türkiyeye gitmesi suçmu aq deli etmeyin insanı yaa saçma şeylerden insanların huzurunu bozmayın milletin açığını arıyacağınıza kendinize çeki düzen verin bence.

#2 - 08.01.2021 22:43
sonuçta bi ülke dimi bu türkiye ve karakterimde gidebilir bu rolde herhangi bi türkçe terim yok bence

#3 - 08.01.2021 22:55
şikayet etmek için ediyosunuz varya bi salın ya.

#4 - 09.01.2021 11:15
Bunların çoğu zaten oturmuş birisi bir şey yazsa da, şikayet açıp eğlensem diye bekliyor. Oturup bazen şikayetlere bakıyorum, bazıları çok gülünç.

#5 - 09.01.2021 12:17
Konuyla alakam yok ama sonuçta oyunda türk rolü yasak türkiye yasak değil arkadaşın karakteride türk değil sadece o ülkeye gittiğini söylüyor gerçekten şikayet açmak için açılmış bir şikayet

#6 - 10.01.2021 18:30
Karakterim türkiyeye gitmesi suçmu aq deli etmeyin insanı yaa

Hatalı bir durum yok, karakteri Türkiye'ye gitmiş olabilir bu Türkçe terim sayılmaz lakin forum üslubundaki hatadan dolayı forum cezası alacaksın. @CaN3JK

Konuyla alakam yok ama sonuçta oyunda türk rolü yasak türkiye yasak değil arkadaşın karakteride türk değil sadece o ülkeye gittiğini söylüyor gerçekten şikayet açmak için açılmış bir şikayet

@YDincer  tekrar alakanız olmayan şikayetlere yazmamanız konusunda uyarmayacağım, forum moderasyon cezası alıyorsunuz. Tekrarında ise susturma olacak. Neden "alakam yok biliyorum ama" yazıp yine de şikayet konularına yorum attığınıza anlam veremiyoruz maalesef, bunun artık bir cezai karşılığı olma konusunda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum.