Konu: Ivan Sokolov OOC Hakaret  (Okunma sayısı 94 defa)

#0 - 07.01.2021 21:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ivan Sokolov @bulamadım, kendisine oyundan bildirdim  N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rossie Boswell - Yulia Olegovna N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.01.2021 - 20:39 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Şikayet

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bize ESC bug attı, istemli ya  da istemsizce bilemiyorum. Sonra biz paint spray'e giderken adamın arkasında durduk /b den yazık kafanıza diye bir hakaret yazdı. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/gUICAu.png
https://hizliresim.com/lqrojN
N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 07.01.2021 21:41
Selamlar, ESC bug yaptığımı iddia etmişsiniz, sslerde böyle bir şey gözükmüyor. İddianızı kanıtlayacak bir ss var ise eklerseniz sevinirim. Bunun haricinde /b yazdığım şey de sizin saçma bir şekilde sürekli çarpmanız ile alakalıydı. İhlale ihlal ile karşılık vermedim, yoluma baktım. Ortada kanıt yok bir şey yok, canın sıkılmış şikayet açmışsın dostum. Farz edelim ESC bug yaptım, ihlale ihlal ile mi karşılık veriyorsun? Neden direk şikayet açmak yerine gelip orada bana defalarca çarpıyorsun? Akıllarda soru işaretleri.

#2 - 07.01.2021 21:50
Selamlar, ESC bug yaptığımı iddia etmişsiniz, sslerde böyle bir şey gözükmüyor. İddianızı kanıtlayacak bir ss var ise eklerseniz sevinirim. Bunun haricinde /b yazdığım şey de sizin saçma bir şekilde sürekli çarpmanız ile alakalıydı. İhlale ihlal ile karşılık vermedim, yoluma baktım. Ortada kanıt yok bir şey yok, canın sıkılmış şikayet açmışsın dostum. Farz edelim ESC bug yaptım, ihlale ihlal ile mi karşılık veriyorsun? Neden direk şikayet açmak yerine gelip orada bana defalarca çarpıyorsun? Akıllarda soru işaretleri.

Farkındaysaan, şikayetim esc bug yapman üzerine değil? Onun için bir şikayetim de kanıtım da yok. Orda dümdüz OOC den "yazık kafanıza" diyip hakaret ediyorsunuz, ha sana göre sürekli sana çarpmışız, madem böyle bir şikayetin var, aç şikayetini. Sen bize OOC Hakaret ettin, şikayetimi açtım. Bir daha söylüyorum, şikayetim esc bug yapman üzerine değil, bize 23 yaşında ki adama 20 yaşında ki adama ooc den yazık kafanıza diyorsun, şikayetim bunun üzerine. Daha da açıklama yapma gereği duymuyorum olan her şei döktüm buraya, iyi forumlar.

#3 - 07.01.2021 21:58
Ceza alacak.