Konu: Rontray Hampton DM + Trolling  (Okunma sayısı 118 defa)

#0 - 07.01.2021 20:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rontray Hampton @isotcu sinan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.01.2021 saat 20:00 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM + Meta Gaming, (Şahıs savunmasını yaparken yaptı.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi aracı ile önümde durdu, yanına gittim kaçtı ardından geri yanıma geldi, bende "Mal mı ne?" dedim. saldrdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Sıkıldım, arkdaş aynı hareketi sabah ta yaptı, arkadaşı oturup 10 dakka izleseniz sunucuda barındırmazsınız.

« Son Düzenleme: 07.01.2021 21:34 Lynx »

#1 - 07.01.2021 20:56
İyi günler, Leroyce Watkins adlı arkadaş ile sabah İC olarak bir atışma yaşadık ve orada Lamar Raymond adlı arkadaş bulunuyor.

Şikayet linki; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=98179.0

İC olarak Leroyce Watkins adlı arkadaş ile atışma yaşadık ve arkadaşı olarak Lamar Raymond laf attı;(İC olarak "NE OLDU HA?!" dedi, yani kavgaya çağrıyor) 

İC olarak atışma yaşıyoruz;

Arkadaş nasıl kinlendiyse artık aracın üstüne çıkıp tekmeler atıyor, İC olarak "Bi daha görmiyeyim seni" diyerek tehdit ediyor;

#2 - 07.01.2021 20:57
Bende arkadaşı tek gördüm, normalde bırakacaktım ama "Mal mı ne" dediği için indim ve dövdüm.

#3 - 07.01.2021 21:07
Benim o Lamar olduğumu nerden bilyiyorsun? OLayda sonra skinimi değiştirdim. Meta Gaming yaptığın da ortada, şikayete Meta'yı da ekleyelim. yazılar silinirse diye ss'i alındı.

« Son Düzenleme: 07.01.2021 21:13 Lynx »

#4 - 07.01.2021 21:56
Kavga durumu giriş, gelişme ve sonuç şeklinde olmuş. Sorun görmedim. MG durumu varsa ayrı, kanıtlarınızla şikayet açın. Ayrıca belirteyim, skin değiştirmeniz sizi tanıyamayacağı anlamına gelmez.