Konu: Kai Keiser Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2021 21:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kai Keiser

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Oliver Hodges - Leroy Pall

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.01.2021 20:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kural ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kai ile kavga ediyoruz ve düşüyor, düştükten sonra yerden kalkma süresi dolduğu gibi doğrulup saldırmaya başlıyor. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/WBTvi2 1. SS'de Kai'yi yerde yatar bir vaziyette görüyoruz https://hizliresim.com/GQ7grj
2. SS'de ise hasarları ( 1.9 Karın Kai Kaiser)  Kai'ye Pmden neden vurduğunu sorduğumda herhangi bir ihlal yapmadığını, emote verip kalktığını söyledi ihlal yaptığını kendi ağzıyla söylemiş oldu.                                                                                 

#1 - 06.01.2021 21:45
İki dakika aralıklar ile ss almışsınız, üstelik yere düşmedim loglardan kontrol ettirebilirsiniz. Kişiyi yaralıya düşürmeden bir önceki vuruş karşıdakini yere bu şekilde düşürür, sizin beni düşürdüğünüze dair bir kanıt bile yok. Bana bir kere vurdunuz canım çok az kaldı ve bu şekilde karakterim yere düştü(SAMP'ta dövüşürken böyledir) ardından kalkıp vurmaya devam ettim yaralıda değildim. Sonuçlanabilir gereksiz bir kin beslemek olmuş sizinki. İyi akşamlar iyi roller.

#2 - 06.01.2021 22:00
İki dakika aralıklar ile ss almışsınız, üstelik yere düşmedim loglardan kontrol ettirebilirsiniz. Kişiyi yaralıya düşürmeden bir önceki vuruş karşıdakini yere bu şekilde düşürür, sizin beni düşürdüğünüze dair bir kanıt bile yok. Bana bir kere vurdunuz canım çok az kaldı ve bu şekilde karakterim yere düştü(SAMP'ta dövüşürken böyledir) ardından kalkıp vurmaya devam ettim yaralıda değildim. Sonuçlanabilir gereksiz bir kin beslemek olmuş sizinki. İyi akşamlar iyi roller.
   Loglar incelenebilir, seni bizzat kendim düşürdüm, kanıtımın olmadığını söylemişsin, peki ss'e baktın mı dostum? Yerde yatıyorsun d:

#3 - 07.01.2021 01:41
Kanıtlarda hafif bir şaibe var, videolu kanıt olsa daha geçerli olabilirdi. Savunmayı gözardı etmeyeceğiz, cezai işlem yok K&A.