Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anna_Lars -
@IvanErTanOlaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/01/2021, 16:58
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
OOC TİCARET
Oyun mal varlıklarınız için yapacağınız tüm ticaret işlemleri IC olmak zorundadır. Yapacağınız ticaret işlemleri için forum veya üçüncü bir iletişim aracı kullanmamalısınız.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi tanıyorum OOC olarak bana pm üzerinden Sa kanka falan yazıyor ondan sonra bu hesapta pompalı var diyor istersen sana uzi alabilirim diyor ve benden tüm paramı istiyor bende dedimki attığım parayla uziyi alıp geri vericekmisin oda evet yazdı bende zar zor güvendim OOC arkadaşız sonuçta sonra 36.000$ Dolar verdim 36.000$ Dolar verdiğim gibi üzerinden 1 veya 2 saat geçti Roldeyken /q attı 600dk jail yedi ben bekledim jaili bittti ona pm üzerinden yazdım kanka arkadışına söyle uziyi al diye oda aktif değil yazdı bende bekledim 1. gün yok 2. gün yok oyuna girmiyor bende 4. güne kadar bekledim 4.günün sonunda hala bir aktiflik yok bende şikayet kararı aldım.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://hizliresim.com/QPDQWuEk açıklamalar(varsa):Eğer şikayet kabul olursa paramı geri istiyorum. ayrıca NC attım o karakter olmadı diye Şu anki karakter adım; Fabio Marcello
eğer paramı atıcaksanız bu hesaba atın lütfen.