Konu: @mertg1925 / @adem55  (Okunma sayısı 99 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2021 17:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @adem55  Igor_jhon / @mertg1925  Andison_West

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Owen_Rashid @Dipsy  /  Queen_Carter @Smfdb.nika

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12:07 / 06.01.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: BKI, YKI, Ortak Nezaket, /b rahatsız etmek (uyarmamıza rağmen), Car DM, Fear RP, Türkçe terim.

Alıntı
BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

TRAFİK VE ARAÇ

Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslarla aramızda bir husumet geçti ve ''sünnet oldun mu len?'' gibisinden bir türkçe terim kullandı her neyse sonrasında kavga çıktı Brawl rolü döndü ve şahıslar düştü. Andison West adlı şahıs YKI  yaparak emote vermeden aracına koştu ve sonrasında BKI yaparak geri saldırmaya başladı. Şahıslar Fear RP yapmadı. Ve düşmelerine rağmen ''beyaz zencinin ya**ağının tadına bakacaksın'' gibisinden birşeyler söyledi. Daha sonrasında olay kapandı ben kaçarken arkamdan Tampa model araçla ezip Car DM yaptı. Zamanımı çaldıkları ve rolümü baltaladıkları için gereken cezayı almalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Şahıslara rol desteği verilmeli, imla kurallarına uymuyorlar. Türkçe terim kullanıyorlar her türlü ihlali yapıyorlar birde Igor_jhon adlı şahısın soy adının baş harfi küçük onuda düzeltebilirseniz mutlu olurum./ üstelik ben agresif rol yasağı olan bir birlikteyim, şunu söylemek isterim ki ''Kavgayı ben başlatmadım'' arada kavga çıkınca birlikte olmayan arkadaşlarıma yardım etmek için araya girdim. Bunuda burada belirteyim.

« Son Düzenleme: 06.01.2021 17:44 Thomp »

#1 - 07.01.2021 00:59
Karakterlere cezai işlem uygulanacak, bunun ardında rol desteği konusunda gözetimimizin altında olacaklar.