Öncelikle selamlar, kendi adıma yaptığım ihlalden dolayı özür dilerim, gazlı bez emote'unu çok önceden verdim sanıyordum ancak kanıtım olmadığından dolayı sadece savunma yapabileceğim. Bilgisayarım kötü, bulunduğum birlik için bile ss çıkartırken saatlerimi alıyor. Bu yüzden de mevcut rolün ssini alamadım. Gazlı bez olayını yaptım, kabul ediyorum fakat gerçekten emote eksikliğini fark etmem saniyelerimi aldı ve ben o emoteu çoktan göndermiştim. Daha dikkatli olacağım, şimdilik affınıza sığınıyorum, onun dışında. Role devam ettiğini söylemişsin, fakat Floyd evden çıkar çıkmaz, /b kanalından (muhtemelen gerekli ss'leri aldıktan sonra) mükemmel bir "Ss aldım, ss alıyorum, ss lerim mevcut" diye spamlar atmaya başladın. Biz ise rolün daha fazla OOC bölünmemesini istediğimiz için role devam etmeye çalıştık. Ancak sen yine de Floyd'un evden çıkmasına sinirlenip "Böyle rol mü olur, nasıl rol yapıyorsunuz siz?" diye spamlar atmaya devam ettin. OOC bölmenden sonra da orada bir rol kalmadı, sen de, Floyd da kalkıp gittiniz. Bu rolde herhangi bir izin almam gereken durum göremiyorum, çünkü izin almam gereken rollerde kişiyi etkisiz hale getirip ona zarar ve hasar vermem gerekiyor. Ben sadece seni bayıltıp evden attım. Yapmış olduğum tek hata gazlı bez emoteunun daha önceden bildirimini sağlamayı unutmak. (Bıçak Emoteu dışarısında)Bir de bıçak emote'um hatalı gözüküyor, dediğim gibi sana bu durumda rol imkanı sağlamıyorum, haklısın. Tekrardan yöneticilerin affına sığınıyorum, tekrarı olmayacak. Zaten birlik liderlerimiz de bu konu hakkında bana uzun uzun yapmam ve yapmamam gereken durumları anlattılar. Tekrarı yaşanamayacak. Ancak zaten emoteuma da rolümüzde uymuyorsun, yani devam ettirmiyorsun, bunun büyük bir hata olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi /b spamlarından sonra sen de Floyd da gittiniz. Savunmam budur, iyi forumlar, iyi roller.
NOT: Kişinin rol dahilinde istediği parayı da veriyoruz, bunu reddetmiyor zaten ama sanki role devam etmiş de rol imkanını biz berbat etmişiz gibi gösterdiğinden dolayı yazıyorum.