Konu: [06.01.2021 - 19:59] - Frank Blacksnow  (Okunma sayısı 101 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2021 20:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Frank_Blacksnow @adem55

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.01.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

BUNNY HOPPİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı bir süre takip ettim. Bunny hopping yapa yapa gittiğine şahit oldum. Takip ettiğimde de kısa bir rol döndü belki Bunny yapıyorum ondan takip ediyordur diyerek keseceğine hala devam ediyordu. Birde sunucumuzda pm kanalında birisine küfür/argo tarzı kelimelerin yasak olduğunu anlayamamış sanırsam. G*tüm yemedi, tarzında bir ithamda bulundu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sunucumuza sunucu kurallarını bilerek dahil olduğunu göz önünde bulundurarak hakkaniyetli bir ceza almasını istiyorum, iyi forumlar.

#1 - 08.01.2021 01:48
Biri yolda koşuyor, peşine takılıp ekran görüntüsü alıp şikayet açmak mantıksız açıkcası, burada insanların hatalarını bu şekilde aramıyoruz, cezai işlem yok. K&A.