Konu: [05.01.2020 - Tyler_Caesar] /q  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.01.2021 04:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Tyler Caesar - @SirEzio

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Li Huang

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.01.2021 - 02:53:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Crenshaw-Idlewood köprü üstünde polis aracına çarptı, aracın sabit kalmasını söyledim ve kaçmaya başladı. Kovalamaca sonunda beanbag ile vurulup etkisiz hale getirildi, departmana sevkini gerçekleştirdik. Avukat talebinde bulunduğu için bir süre avukat için bekletmek zorunda kaldık. Avukata ulaşamadığımız için kişiye bilgilendirme geçtik ve avukat talebinin iptalini istedi. Sevk esnasında IC münakaşadan sonra FTS sürecinde olan öğrenciye yumruk attı, baton ile müdahale ettim ve kişi sistemsel olarak öldü. /q attı ve bir daha girmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): OOC hapis + 1.26 arttırılmış hapis (250 dakika)

« Son Düzenleme: 05.01.2021 04:13 Conwell »

#1 - 05.01.2021 10:30
Her gece 3-4 arası türknet'in yaşattığı sorunlar'dan biri kasıtlı bir combat log durumu söz konusu değil sadece internetim gitti 2-3 dakika gelmesini bekledim çok uykum vardı gelmediği için gidip yattım kişiler'den özür dilerim.

#2 - 05.01.2021 10:30
Bir'de böyle bir durum vardı ss aldım belki bir işe yarar https://hizliresim.com/keTCR1

#3 - 05.01.2021 13:28
Her gece 3-4 arası türknet'in yaşattığı sorunlar'dan biri kasıtlı bir combat log durumu söz konusu değil sadece internetim gitti 2-3 dakika gelmesini bekledim çok uykum vardı gelmediği için gidip yattım kişiler'den özür dilerim.

Bilerek yapılan bir hareket olarak algıladığım için şikayet konusunda bulundum, dün yaşanan bir takım olaylardan dolayı oyuncu şikayetlerine gitmeyi tercih ettim. Departman içerisinde olan herhangi bir polis ile iletişime geçerek IC cezanızı 1.26 yasası gereğince 250 dakika olarak belirtip role devam edebilirsiniz. İyi roller dilerim, böyle bir durum olduğunda mobil veri üzerinden foruma bağlanabilir ve konu ile alakası memur ile iletişime geçerek durumu izah edebilirsiniz/anlatabilirsiniz. Böyle bir yaklaşımda bulunursanız sizi anlayış ile karşılayacaktır.

Kişinin IC olarak ceza aldığını gösteren delil sonrasında konu K&A, şikayet dosyası düşebilir.

#4 - 05.01.2021 17:01
Teşekür ederim anlayışın için dostum iyi forumlar .d

#5 - 05.01.2021 19:56
K&A.