Konu: [27.12.2020 - Rafael_Cabezas / Lucas_West] /b bölmek - Noob DM  (Okunma sayısı 219 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.01.2021 00:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafael_Cabezas - @Caillaus

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shan_Huang

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.01.2021 - 23:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile yandaşları bize saldırıyorlar ardından yeniliyorlar ve /b kanalından ''ortak nezaket'' ve ''rol bölmek'' kapsamında ihlaller yapıyorlar.Geçtiğimiz günlerde ben /b kanalından ''şikayet açıldı iyi forumlar'' dediğim için cezalandırılmıştım.Bu arkadaşın da cezalandırılmasını istiyorum.Ve kendi kafalarına göre kurallar koyarcasına konuşup, emote veriyorlar.Arkadaşların levelleri biraz düşük sanırım.Ayriyetten defalarca durduk yere kavga çıkardılar defalarca savunan taraf olarak kendilerini yendik.Dalga geçer gibi yerden kalkıp emote vermeden tekrar saldırıyorlar.Ve bu ilk değil sürekli bu arkadaşların yaptığı ihlallerden sıkıldık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada ''Ne alaka ?'' dediğimiz bir durum yaşadık.Gördüğünüz gibi rolü bölüyorlar.

Gördüğünüz gibi bulaşıp ardından kavga çıkarıyorlar.

Burada Shan Huang karakteri suçsuz.

Burada gördüğünüz gibi sebepsiz yere yanımızdan geçerken, aracımızdaki kadın karaktere sözlü tacizde bulunuyorlar.Yaptıkları hem ihlal, hem de bize sürekli bulaşıp DM attıklarının kanıtı.

Ve ardından gördüğünüz gibi burada yine OOC çıkıyorlar.

&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): Kendilerini elli kere bulaşmış olmalarına rağmen ellisinde de savunan taraf olarak yendik.Sürekli olarak saldırıyorlar.Karakterleri RK'lı olmasına rağmen yine de saldırdılar ve o yüzden gözaltına alındık.Bu arkadaşların yaptığı ufak ihlaller bizim rol içi gidişatımızı etkiliyor.Yaptıklarının rol olduğunu düşünmüyorum.MTA freeroam zannettiler heralde burayı.Foroğrafta gördüğünüz bütün ihlalleri cezalandırmanızı rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 05.01.2021 18:55 LogaN »

#1 - 05.01.2021 17:29
Öncelikle merhabalar bu arkadaşlar ben gözaltına girdiğimde James_Roberts ve Arthur_Roberts baygındı burası GBI Bölgeydi girer girmez bu arkadaşlar da küfür etmeye başladı kendisi kırpmış buraları zeki bir arkadaş olduğu için baygın olduklarını da kendileri kanıtlayabilir  ,arkadaşlar saldırınca bende saldırmayı tercih ettim Burada NOOB-DM göremiyorum tekrardan söylüyorum ""Arkadaş burada bütün kendi küfürlerini kırpmış çok zeki bir arkadaş,ayrıca kendileri de OOC Böldü  toplu açtığı şikayette orada görebilirsiniz kendileri de OOC böldü.

#2 - 05.01.2021 17:36

#3 - 05.01.2021 18:32
OOC ilk bölenler sizlersiniz dediğinize cevapsız kalmak istemedik ve iki cümle yazdık sizin gibi OOC spam atmadık dostum.DEATHMATCH yapmadığınızı belirtiyorsunuz sanırım.Daha birkaç saat önce yine gelip bize bulaştınız.Yaptığınızın rol taciz rolüne giriyor yani izin gerektiren rol.Kanıt kısmına bakarsanız güncelledim ve SS attım. @Flexman  @Heavenly
« Son Düzenleme: 05.01.2021 18:40 LogaN »

#4 - 05.01.2021 18:47
Canım kardeşim Lucas_West'in olayla alakası mı var /b bile bölmedi hatta gözaltında yoktu başka şikayet açamıyor musun?

#5 - 05.01.2021 18:49
OOC ilk bölenler sizlersiniz dediğinize cevapsız kalmak istemedik ve iki cümle yazdık sizin gibi OOC spam atmadık dostum.DEATHMATCH yapmadığınızı belirtiyorsunuz sanırım.Daha birkaç saat önce yine gelip bize bulaştınız.Yaptığınızın rol taciz rolüne giriyor yani izin gerektiren rol.Kanıt kısmına bakarsanız güncelledim ve SS attım. @Flexman  @Heavenly
O dediğin rolde ben var mıyım?, OOC İki cümle yazsan bile /b sayılmıyor gereksiz şikayet K&A lütfen.

#6 - 05.01.2021 18:52
İki olayı birbirine karıştırıp alakasız bir olaya bizi de eklemişsin, Marko Milovan adlı arkadaşınız Lucas West karakterini sürekli "karını ***** " şeklinde rahatsız ettiği için
biz de aynısını  size yaptık, herhangi bir DM veya kural ihlali yok.

#7 - 05.01.2021 18:56
Canım kardeşim Lucas_West'in olayla alakası mı var /b bile bölmedi hatta gözaltında yoktu başka şikayet açamıyor musun?

AYNEN ALAKASI O KADAR YOKKİ YANIMDAKİ KADINA TACİZDE BULUNUYOR

#8 - 05.01.2021 19:41
Arkadaşın tavrından uyarı puanı almasını arz ederim iyi forumlar iyi incelemeler.

#9 - 05.01.2021 19:45
Rafael_Cabezas karakteri ortak nezaket kapsamınca cezalandırılacak,
@LogaN ise forum uyarısı alacak. K&A.