Merhabalar, arkadaşın savunması üzerinden yola çıkarak şikayetimi daha da kuvvetlendireceğim. Orası güvenli bölge olduğu için role uyum sağlamadığını beyan ediyor. Peki o zaman güvenli bölge de neden beni kışkırtıyor? Bariz her şey orta da. Önce attığım ekran görüntüsünün en alt chat kısımın baktığımız zaman bana karşı büyük bir hakaret/küfür içeren bir söz kullanıyor. Eğer bunu söylemiş ise orada olabilecek bir rolü göze almış bulunması gerek. Eğer onu itmeme gelecek olur isek orada ona zarar verebilecek bir şey yapmıyorum, sadece itekliyorum. Role uyum sağladığı zaman sadece suya düşmüş olacak, ona bir şey olmadan. Role uyum sağlamasını bekledim fakat arkadaş /dene kullanmamı bekledi. Bunu düşünmesi biraz garibime gitti açıkcası. Dene komutu her yerde kullanılamaz, yapılamayacak ve beklentisi düşük olabilecek toleler olur o anlar da kullanılabilir. Ben onun arkasında oluyorum, itmem için hiç bir engel bulunmuyor ve rolümü gerçekleştiriyorum. Gerekli açıklamamı yaptığımı düşünüyorum, teşekkürler, iyi roller.
Not; "Bir bayanın erkeğe karşı fiziksel gücü daha az olduğu için fizyolojik olarak ve şahısın yetenekleri benimkinden düşük" kadın seni duvardan duvara vurmak için bir hamle yapmadı, iskele ucundasın ve sadece öne itti. Burada bir güç aşımı göremiyorum. Realistik olarak düşünecek isek öne doğru düşmen daha kolay. Neden mi? Olta tutuyorsun ve öne ağırlık veriyor.