Konu: Markus_Hoffman @theKerem DM  (Okunma sayısı 185 defa)

#0 - 04.01.2021 14:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Markus_Hoffman @theKerem

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vales_Kozlov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14:15 04.01.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz adam ile sözlü tartışmaya giriyoruz ardından adam silah çekip uzi ile ateşliyor ve DM atıyor sözlü tartışma sonunda silah çekip sıkması çok saçma çünkü adam Mafya babası değil ona birşey dememiz onu etkilemez. (Şahısın gerekli işlemi görmesini istiyorum.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Yok.

Ek açıklamalar(varsa): 1. Resme baktığınızda şahısın elinde UZİ model taramalı silah bulunmaktadır.

#1 - 04.01.2021 15:00
Selamlar, ilk önce sözlü tartışma dediğin bir oluşumun bölgesinde adama küfürler edip, kışkırtıp ve saldırmak değildir. Bunu size anlatma gereği duymak istemiyorum.

İlk önce aramızda bir brawl gerçekleşiyor, Vales ve Brenden karakterleri RK'lı duruma düşüyor. Brawl gerçekleştiğine dair chatlogu; https://hizliresim.com/V5KeON

İki karakter RK'lı durumda, onlara yerde yatarken karakterim onlara buradan gitmesini söylüyor; https://hizliresim.com/vSemeR

RK'lı bir şekilde bağırıp küfür ediyorlar; https://hizliresim.com/9RHBm0

Son attığım ekran görüntülerinde RK'lı durumdalar ve bu şekilde bağırıp küfür ediyorlar. Kusura bakmayın, bir oluşum bölgesinde ağır küfürler edip, tehdit edersiniz dayak da yersiniz, vurulursunuz da. Oyun oynadığımızın farkına varalım, kimsenin amacı büyüklük taslayıp onu vurdum, bunu vurdum değil.

#2 - 04.01.2021 15:25
Öncelikle chatlogu almış sadece o RK lı dediğin zaman ayaktaydık bu birincisi, ikincisi yanımdaki adam RK oldu kalktı sonra doğru ardından sen benim başımda idin ben yerde iken ve küfürler ediyordun böylece yanımdaki arkadaşımın beni senin yere düşürdüğünü anlaması çok normal, sonuncu olarakda savunmanı tüm ekran ssleri ile savun chatlog'u alıp kurtulamassın çünkü biz yerden kalktığımızda bir daha sokak serserisi demiştin.

#3 - 04.01.2021 15:28
Üstelik sen tanınan bir mafya babası değilsin çekip sıkma hakkı tanımaz oluşum bölgesinde olman.

#4 - 04.01.2021 15:34
Hadi ya? Ben kendimi "mafya babası" sanıyordum. Öyle demen beni oldukça derinden etkiledi  :P

Neden sıyıracağım ya da neden sıyırayım? Olan tüm rolleri buraya attım, söz ile konuşmayalım. Ekran görüntün varsa paylaşabilirsin, DM atmak istesem DM sunucusunda oynardım, vakit geçirirdim.

Tarafımca başka savunma gelmeyecektir, iyi roller.

#5 - 04.01.2021 15:36
Kavga edilmiş ve tam olarak arkadaşlar gidiyormuş. Aslına bakarsak buraya kadar bir sorun yok lakin tam arkadaşlar giderken silahı alıp ateşlemek onları boş göndermemek maiyetinde bir rol olmuş ve bu bizim içimizde deathmatching şüphesini çok güçlendiriyor. Lakin ateşlenmenin yanlış zamanda ve biraz gereksiz yapılması dolayısı ile cezayı Retarded RP kapsamında tutacağız.

K&A. Markus_Hoffman @theKerem