Konu: Jasper_Rashwell | CR + /b Küfür  (Okunma sayısı 103 defa)

#0 - 04.01.2021 00:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jasper_Rashwell @Cullenz
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.01.2021 00:41
İhlal edilen kurallar:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.
Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk başta ben pizza stack'de afkydim sonra bu arkadaş taxi arabasıyla üstüme sürdü gitti birdaha geldi üstüme sürdü yaralandım ve taksi arabasının üstünde kaldım yaralandığımı gördüğü halde in in dedi inemiyordum sonra durmasını söyledim yaralı şekkilde arabanın üstünde gidiyordum. Sonra ss'te gözüktüğü gibi "insene o zaman aq" dedi öyle. hem araba ile ezip hemde üstüne /b'den küfür ediyor garip.
Şikayetimi destekleyecek kanıtlar:

Ek açıklama:
 Klavyenin takıldığını söylüyor ama geri geri üstüme tekrar sürerken klavye kendisi kontrol edip beni bulup üstüme sürdü sanırm :d

#1 - 04.01.2021 03:48
Cezalandırılacak. OOC kanalı kullanıp sürekli roleplayın akışını bozmayın bu durumlarda, PM kullanabilirsiniz.