Konu: Jordan_Young, Diego_aztec, Jahsey_Bruce, Bob_Deezy.  (Okunma sayısı 398 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 02.01.2021 13:54
Tamam işte, şikayeti açtığın ihlaller yanlış. Car Jackten açman gerekiyor. Ama burada Car Jack yapıldığına dair bir kanıtta yok, önceden düzkontak yaptı belki?

#11 - 02.01.2021 14:11
Hayır kardeşim ne düzkontağı adamı indirip götürdü arabayı işte ss'de gözüküyor.

#12 - 02.01.2021 14:24
Zaten kavga rolünde arkadaşların emote vermeden araba ile ezmeye çalıştı o an ss almayı unuttum. Dediğim gibi gereken cezayı almalarını istiyorum

#13 - 02.01.2021 14:40
Kavga rolünü başlatan sizsiniz zaten GYM'de arkadaşımı sıkıştırıyorsunuz, bende zencileri toplayıp arkadaşımı destekliyorum. Emoteyi başta veriyorum zaten ikinci vurduğumuz ise düşürdükten sonra ağır yaralı komutuna geçiriyoruz. Birde Car Jack yapmadım yaptığıma dair ss'lerde kanıt yok.

0:19'da emoteyi veriyorum videodan görebilirsiniz.

#14 - 02.01.2021 15:05
Tamam kusura bakmayın burayı kaçırmışım ama car jack ve güvenli bölge ihlali yaptığınıza dair ss'ler var jordan young ve diego aztec için.
« Son Düzenleme: 02.01.2021 15:46 Emre77x »

#15 - 02.01.2021 18:30
Burda arkadaşlar ss'lerde bulunmuyor ama ben gym bölgesinde spor yaparken beni sıkıştırıyorlar ve bende telefon yoluyla arkadaşlarımı çağırıyorum olayı başlatan kişiler zaten güvenli bölge ihlali yapıyor ve ben emotemi vererek vuruyorum bir ss'de var zaten car jack felanda yapmadım şikayeti bu arkadaş açmış ama güvenli bölgede beni sikıştıran bunlar o yüzden güvenli bölgeden ceza almaları lazım

#16 - 03.01.2021 03:06
Ya kardeşim güvenli bölgede sıkıştırmak ne alaka? Orada dedim arkadaşıma neden saldırdınız gibisinden sıkıştırmaya çekme konuyu sonra güvenli bölgeden çıkıp jordan_young arkadaşınız car jack yapıyor kavga rolü bittiğinde gym'e giriyorum sporumu devam ettirmek için fakat sopa ile vurmaya devam ediyordunuz bunun bizim güvenli alanda seni sıkıştırmamızla ne alakası var? Sadece neden arkadaşıma saldırdınız gibisinden bir soru sordum ortam kızıştı ve kavga rolü güvenli bölge dışında başladı.

#17 - 03.01.2021 03:11
Kavga rolünü başlatan sizsiniz zaten GYM'de arkadaşımı sıkıştırıyorsunuz, bende zencileri toplayıp arkadaşımı destekliyorum. Emoteyi başta veriyorum zaten ikinci vurduğumuz ise düşürdükten sonra ağır yaralı komutuna geçiriyoruz. Birde Car Jack yapmadım yaptığıma dair ss'lerde kanıt yok.

0:19'da emoteyi veriyorum videodan görebilirsiniz.
Birde burada ben araba ile ezme emotundan bahsetmiştim saldırma emotundan değil kavga rolü bittikten sonra bir arkadaşınız arabaya bizim ezmeye çalıştı daha sonrada güvenli bölge ihlali yaptınız.

#18 - 03.01.2021 19:13
Diego_Aztec Jordan_Young karakterleri NON RP kapsamınca cezalandırılacak, K&A.