Konu: OOC Ticaret  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.01.2021 18:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antoino_Kozlov @LeeT

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cyrus Raslow @RiaStar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.01.2021 - 17:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC TİCARET

Bu ss'de görüldüğü üzere hem ooc ticaret hem de ooc dolandırıcılık yapılmış. Bu konu hakkında şikayet açılmış. Fakat daha sonrasında şikayeti açan kişi sanırım kendisinin de ooc ticaret nedeniyle ceza alacağını düşünerek kendini de kurtarmak adına şikayet konusundaki tüm içeriği silip konu kapanmıştır sorun yok tarzı ifadeler eklemiş. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=97774.0 Bahsettiğim şikayetin forum konusu budur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=97774.0

Ek açıklamalar(varsa): Adminler konuyu düzenlemeye bakabilirler, neler yaptıklarına dair her şey açığa kavuşacaktır. Ben para kasmak için saatlerimi harcıyorum ve burası bir Roleplay serveri. Kişiler arası OOC Ticaretin olması oyunun piyasa dengesini alt üst eder ve bu oyuna emeklerini vermiş kişiler bu durumdan sıkılır. Ben 200k kasmak için günlerimi harcıyorum açıkcası. Diğer konu ise adminleri küçümsemeleri. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

#1 - 03.01.2021 18:35
Selamlar, o şikayette hiçbir ooc ticaret söz konusu değildir şikayete düzgün bir kanıt bile eklenmemişti ki eklenemezde öyle bir olay yok., açan kişi ooc olarak arkadaşım yaklaşık 1 yıldır muhabbetimiz var, yılbaşı günü tsde 3 kişiydik ve hepimize vip hediye ediceğini söyledi ki ettide, sonrasında aramızda oyun ile alakasız olan büyük bir tartışma yaşandı, ve bu şikayeti bir kin uğruna iftiralar ekliyerek doldurmuş zaten bunu destekliyicek bir kanıt dahil yoktur, Tüm loglarım herşeyim kontrol edilebilir. Böyle birşey yapıcak bir oyuncu değilim, bu şikayeti açma amacınız nedir bilmiyorum şikayet ile asla bir alakanız yok, adminleri küçümsemek ne alaka hala düşünüyorum neden böyle söylediniz anlamış değilim, herneyse tüm loglarım kontrol edilip sonuçlanabilir teşekkürler :)

#2 - 03.01.2021 18:45
Bakın ben hediyenize bir şey demiyorum. Şuanda pandemi dönemindeyiz buluşamıyoruz, sanal hediyeleri gayet hoş bir şekilde karşılıyorum. Sizlere herhangi bir kinim yok sizi tanımıyorum bile. Belirttiğim gibi şikayette şans eseri denk geldim. OOC Ticaret yaptığınız atmış olduğum SS'de belli olmaktadır. ''Cyrus bana 60TL at sana 200k vereyim'' Bu laf, OOC Ticarettir. Karşılıklı olan şeyler.
Alıntı
Ticaretin Tanımı: Ticaret, kar amacı ile mal ve hizmetlerin, para ile ifade edilebilen bütün değerlerin alım ve satım işlerinin tamamı olarak tanımlanabilir.

Adminleri küçümsemenizde şuradan geliyor. ''Adminler çakmasın 1gün bekleyelim'' laflarında açık açık bellidir. Kendini çok zeki sanıyorsunuz. Sizlere karşı bir kin tutmuyorum. Sadece hakkımın yenmesi zoruma gidiyor. Ben o 200k'yı kasmak için günlerimi saatlerimi harcıyorum. Bende para yatırayım, satayım? Adminler bu konu hakkında gereğini yapacaklarına inanıyorum. Loglardan her şey belli olacaktır.

#3 - 03.01.2021 18:49
Evet, teşekkürler kanıt olmayan bir şikayeti bukadar desteklemeniz garip geldi sadece, dediğiniz gibi loglar herşeyi göstericektir iyi roller :)

#4 - 03.01.2021 19:24
Şikayet linki olarak bıraktığınız diğer konu "Olay çözüldü, şikayeti geri çekiyorum." ibaresiyle sonlandırılmış durumda. Bu bağlamda ortada inceleyebileceğimiz bir kanıt yok, K&A.