Konu: [03.01.2021 - Pakrad_Kasparov] DM  (Okunma sayısı 744 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.01.2021 15:24
Bu ve benzeri diyaloglara girip ne gibi bir karşılık vermemizi bekleyebilirsin ki? Benim mekanlara uyuşturucu satmaları için gönderdiğim sokak adamlarını bir şarkıyı beğenmediği için sahneye çıkartıp ekran görüntüsünde ki diyaloğu gerçekleştirmesini istiyorsun.

Bunun devamında sadece konuşmak için ve olayları düzeltmek için mekana geliyorum. Ne bir tehdit mesajı var, ne bir başka. Konuşmaya çalıştığımda ise sürekli aşağılayıcı kelimeler kullanıyorsunuz. "Mafya bozuntusu, yaşlı herif, ezik herif vb." Bunlara aldırış etmeyip hala konuşmaya çalışıyorum fakat benim birliğimde adamlara yumruk ile saldırıyorsunuz. Adamları yere düşürüp bana ve diğer arkadaşlarıma "köpekler" diyorsunuz.

Bunların sonucunda ateş etmem gayet normal bir davranış.

#11 - 03.01.2021 16:09
Attığınız alıntıyı kırpmışsınız, sadece bir cümle almışsınız. O laf size söylenmedi, üstelik size söylediğimizi iddia ettiğiniz ithamların kesin bir kanıtını atarsanız daha anlaşılır olur. :) Daha fazla yorum atmayacağım çünkü karşılıklı tartışma gibi oluyor, buna gerek yok. İyi günler, iyi forumlar admin kararını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 03.01.2021 16:13 Synyster »

#12 - 03.01.2021 16:30

Başka bir birlik üyesinin gözünden bir ekran görüntüsü. Karakterimin etrafını sarmışsınız, ileri geri konuşuyorsunuz. Bana kalırsa yukarıdaki attığım ekran görüntüleri + savunmalar ile birlikte silah sıkmam için geçerli bir sebep.

#13 - 03.01.2021 18:41
Savunmada gördüklerime ek olarak, şehirde aylardır tanınan/bilinen bir mafyanın yüzüne yüzüne "Pakrad'n konuşması gereken yerde neden köpekleri konuşuyor?" diyorsunuz. Buna ek olarak pek çok yerde @berkebabo3 'nın karakteri misilleme yapıyor.

Rolsel olarak silahı çekip ateşlemesi normal karşılanabilecek bir durum, K&A.