Konu: Raghnall_Rolland  (Okunma sayısı 187 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2021 19:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raghnall Rolland @Rosta

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.01.21  | 18:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Önümde olan aracın pingli olduğunu görünce sağa geçip geçmesini bekledim o sırada şikayet ettiğim arkadaşta (öndeki araç) beklemeye başladı, pm atıyordu galiba önünden geçip dönerken hareket etmesiyle kaza oldu rolü başlatmaya çalışırken, pm'den amaç ne ram atıyorsun gibi konuyla alakasız saçma şeyler yazıp role girmedi halbuki çarpan oydu.  (çarpıştığımız hız karşılıklı 10-20km/s filan kendisi çarpmasına rağmen nasıl ram attığımı anlamış değilim ayrıca w tuşuna 1 kez basıp çeksen o hıza geliyor zaten sampta), sanırım kadın karakterle oynadığım için 'adamlık' tartışmasına da girmeye çalıştı. Kendisinin bana üslubunu düzelt yazdığı bölümde (ss'te gözüküyor) bilader yazmama sinirlenmiş. Neden agresifleştiğini anlamadığım için insan gibi sordum yazıp nedenini sorunca da insanlığın buysa insanlığın batsın yazan bu Shakespeare kardeşimin derdini anlamış değilim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adamlığı 9p oyun karakteriyle ölçen, en azından adam bu arkadaşımızın üslubunu düzeltmesini diliyorum umarım bir gün bende kendisi kadar adam olabilirim.

#1 - 02.01.2021 19:38
Öncelikle Merhaba,

Neden böyle bir üsluba değindiğimi söyliyeyim. Bende de lag olabilir ancak ekranımda 100 km/h ile gelip çarpıp birşey olmamış gibi gitti. Dediği gibi lagım olabilir hatta vardı da sanırsam. Bunun üzerine PM'den kişiye neden RAM attığını söyledim, atmamış olabilir. Ekranımda öyleydi büyük ihtimal lag'ım vardı. Herneyse neden böyle bir üslubu kullandığımda şahısında bana bu şekilde yaklaşmasıydı ;

Olaya dair ekran görüntüleri ;
Spoiler: GösterGizle

- Gerçekten sırf bunun için şikayet açtıysan diyecek başka birşey bulamıyorum. Ama evet anlık sinirime de gelmiş olabilir bu şekilde yaklaştığın için. Bunun için senden ayrı özür dilerim. Dediğim gibi bu şekilde yaklaşma sebebin ile anlık bir sinirime denk geldi tekrardan kusura bakma. Umarım anlık bir hareketim için insiyatif gösterebilirsin. İyi roller dilerim.
« Son Düzenleme: 02.01.2021 20:01 Rosta »

#2 - 02.01.2021 19:52
Ayrıca herhangi bir REFUSE RP söz konusu değildir dediğim gibi benim ekranımda bana direk çarptı ve oradan uzaklaştı. Gördüğünüz gibi benim ss'imde GYM'e kadar gitmişim.

#3 - 02.01.2021 19:57
Bana yazdığınız özür PM'lerinde farklı, burada yine farklı konuşmuşsunuz. Samimiyetinize inanmadığımdan şikayeti kaldırmıyorum, yazdığınız pm'lerle buradaki farkı kanıtlayacak ss bile editlemeye üşeniyorum yine de iyi niyet gösteriyorum dostum sende hiç olmadığını bilsem de, bakan yetkilinin kişinin özür dilediğini göz önünde bulundurmasını rica ediyorum.

#4 - 02.01.2021 20:00
PM'den farklı birşey söylemedim, anlık sinirime geldiğimi, aramızda çözebileceğimizi, pişman olduğumu belirttim. Burada da " özür dilerim , kusura bakma. " gibi tabirler kullandım, dediğim gibi haklı olan sizsiniz lagdan dolayı anlık sinire bağlı olarak lafı o manaya getirdim ancak pek ağır birşey olabileceğini sanmıyorum ama isterseni tekrardan belirteyim, yaptıklarım için pişmanım. Anlık sinirime bağlı olarak gelişti, şikayeti kaldırıp/kaldırmamanız dediğim gibi insiyatifinize bağlı ve sizin de dediğiniz gibi hatamı farkedip özür dilememi yetkililerin göz önünde bulundurmasını talep ediyorum.

#5 - 02.01.2021 20:01
Ayrıca OOC yalan söylüyorsunuz, lag olabilir sizde zaten vardı ancak ben tartışmadan sonra ss alırken üzerinden zaten 3-4 dk geçmişti, ss saati 18:28 olay daha erken buradan belirtmiş olayım lagtan bir anda ışınlanma olayına inanmıyorum konumuzda o değil. Daha fazla bir şey yazmayacağım, uğraşmak istemiyorum.

#6 - 02.01.2021 20:13
Bana karşı " adamlık " olayı yüzünden şikayet açıp " OOC YALAN SÖYLÜYORSUNUZ. " diye yargılıyorsun, bu hiç hoş değil ooc yalan söylemiyorum, ışınlandığını belirtmiyorum lagım vardı evet benim ekranımda LİTTLE İTALY'dan arkamdan gelip hızlı çarpıyorsun. Ama daha fazla savunma yapmayacağım yetkilş kararını beklemek en iyisi, yaptıklarımı kabul ediyor, özrümü diliyorum, pişman olduğumu da belirtiyorum.

#7 - 02.01.2021 20:20
Bulandırmaya gerek yok, yetkiliyi bekleyelim bana pm'den bende lag vardı bir anda ışınlanıp 180'le çarptın yazıyorsun, yukarıdaki mesajda da onu yazmışsın burada farklı yazıyorsun, inan hiç uğraşmayacağım.

Adamlıktan bu kadar dem vuran insanların, bu tür durumlarda samimiyetini görmüş oluyoruz.

Elimde ışınlandığını (lagtan dolayı sözde) söylemene rağmen ışınlanmadığın benimle tartışırken beklediğin, aşırı bir lagının değil ama 120-160 arasında pinginin olduğu sslerde var ancak dediğim gibi uğraşmak istemiyorum benim takıldığım nokta lagının olması veya oyun içi bir şey değil asıl olarak.

Tanımadan bilmeden, klavyede üzerindeki patavatsızlığın şikayetin konusui iyi ki samimi görünmeye çalışmana inanıp kaldırmadım.

Yetkiliyi bekleyelim.

#8 - 02.01.2021 20:23
Ayrıca OOC yalan söylüyorsunuz, lag olabilir sizde zaten vardı ancak ben tartışmadan sonra ss alırken üzerinden zaten 3-4 dk geçmişti, ss saati 18:28 olay daha erken buradan belirtmiş olayım lagtan bir anda ışınlanma olayına inanmıyorum konumuzda o değil. Daha fazla bir şey yazmayacağım, uğraşmak istemiyorum.
Lagınız vardı diyip lagınız yoktu diyorsun, samimiliğim ortada, pm'den de farklı konulara değindiğimi sanmıyorum. Hatamın farkına varıp özür diledim daha fazla uzatmaya gerek yok bir yetkiliyi bekleyip şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim.

#9 - 02.01.2021 23:14
İncelendi.

Platformda bu kadar agresif tutumları hoş karşılamıyoruz. Ayrıca şikayetçi tarafın tutumu şikayet edilen tarafın tutumundan daha agresif. Şikayeti kilitleyip arşive alacağız, cezai işlem görülecek bir şey yok - kaldı ki şikayet edilen taraf özür dahi dilemiş.