Konu: Brayton_Terrence 31.12.2020  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.12.2020 18:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Gangbanger  Brayton_Terrence

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wade_Belton Kendrick_Calvin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
FEAR RP İHLALİ  POWERGAME

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi vurulmuş olmasına rağmen hiçbir korku yaşamadı rol sırasında size tapıyorum falan diye dalga geçti beyzbol sopasıyla dövülmesine falan gram tepki vermedi /do dan 20 gram kullanmıştım hiçbir şey hissetmez falan diye rol yaptı cezalandırılmalı bu serbest olsa herkes kaçırılınca 20 gram içtim kafam çok uçuk diyip korkusuz rolü yapardı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 31.12.2020 19:20 nokia6 »

#1 - 31.12.2020 18:24
fear yapılmadı, olay sırasında oradaydım

#2 - 31.12.2020 18:53
Merhaba Brayton Terrence karakteri olarak savunmam şu şekilde:

Karakterlerin ego tatmini rolünü yapıyordum, karakterim 20 gram marijuana içtiğinden "kafasının" iyi olduğunu çokça belirtiyordu. /do dada gördüğünüz gibi çok fazla hissedemiyor, çünkü kendisini çok fazla "mutlu" hissediyor, neden mi? Gerçekte 20 gram marijuana içtiğinizi düşünün baylar ne yapardınız? Full gülmek isterdiniz dimi? Bende onu yaptım, FEAR RP kural ihlaline gelirsek. EGO tatmini rolü yaptım size herhangi bir tartışmaya açık böyle biz sizi dövücez hahaha böyle şöyle bir şey demedim, ters bir kural ihlalini yaptığımı düşünmüyorum. Dediğim gibi, siz devam ettirseydiniz rolü o zaman daha açık bir rol yapabilirdim. 2 dakika sonra gittiniz. Bende çok ters bir şeyler yazmadan Fear rp'mi yaptım, Andariel'de orada vardı çok ters bir şey görse kendisi hallederdi işi zaten. Tekrardan teşekkür ederim.

#3 - 31.12.2020 19:02
Buda minik bir kare olsun. Şahsın /do'dan ne güzel konuştuğunun falan filan.

#4 - 31.12.2020 19:15
SS'lerde dalga geçmelerin gayet açık tanrı edasıyla dövdünüz falan dövülürken hiçbir tepki vermeden piyon demen birilerine çok bir şey yazmayacağım Admin kararı.

#5 - 31.12.2020 19:18
Olay yerindeydim, fear rolünü düzgünce yapmadığına şahidim. Madem ki siz 20 gram marijuana içtiğiniz gerekçesiyle "siz olsanız ne yapardınız." diyorsunuz, o halde eğer bu tür insanların evine kaçırdığı kişi "20 gram marijuana içtiği" gerekçesiyle gülüyor olsaydı, kafasına sıkmaları gerekirdi. Yaptığın rolü saçma buluyorum bu sebepten dolayı. CK izni vermedin çünkü, bak onu verseydin, istersen yarım kilo kokain çekmiş rolü de yapabilirdin, ama vermediğin takdirde, sana vurmamız, kesmemiz tekme atmamız hiçbir işe yaramıyor ve böyle bir durumda seni öldürmemiz "mantıklı" olan rol oluyor. Mantığa uymamasından dolayı ve Fear kuralına göre saçma olmasından dolayı şikayetçiyim.

Ayrıca şu konuda bir diğer arkadaşla da anlaşamamıştık, /do kanalından falan bahsetmişsin. Eğer farklı türde şikayetlerin varsa bununla ilgili şikayet açabilirsin, biz hatalarımız konusunda özür dilemekten ve/veya cezalandırılmaktan dolayı bir korku ile yaşamıyoruz, açarsın şikayetini olur biter, biz de adminin kararına göre tekrarlamayız. Fakat bunun yeri bu şikayet değil, konuyu çarpıtmayalım.

#6 - 31.12.2020 19:26
SS'lerde dalga geçmelerin gayet açık tanrı edasıyla dövdünüz falan dövülürken hiçbir tepki vermeden piyon demen birilerine çok bir şey yazmayacağım Admin kararı.
Piyon Andariel'in kendisine söylediği bir "kelime" idi, bunu kendisine söyleyebilirsiniz. Ben rolde doğruları söyledim. Bizi dövdüğünüzü söyledim açık bir kelime ile bunu söyledim. Sizde gidip bunu yanlış anlayıp şikayete koyuyorsunuz hanginize cevap vereyim bilemiyorum.

#7 - 01.01.2021 06:52
Selamlar, atılan kanıtları defalarca kez gözden geçirdim, ufak bir not daha düşmek istiyorum.

Arkadaşlarımla konuştum, uyuşturucu içildiği zaman (En azından esrar maddesi için) hissetmeme gibi bir durum yokmuş, bunun bilincine yeni vardım. Bu hatamdan dolayı özür diliyorum. Piyon kelimesini Andariel Damonte karakteri için kullanıyorum, size bireysel olarak yönelttiğim bir durum yok. Damonte karakteri gelince de olayı sakinleştirmek üzere konuşuyor, ben de o karakterden yüz bularak size laf sokuşturuyorum, bana vurmazsınız diye ufak bir laf çarptırıyorum. Çok büyük bir laf dalaşına girmiyoruz zaten, rolünüzü hiçbir şekilde baltalamıyorum, yaptığınız rolü engellemiyorum. Bana istediğiniz gibi zarar veriyorsunuz zaten. Onun dışında dediğim gibi karakterim uyuşturucu içince acı çekmeyecek, bir şey hissetmeyecek sandığımdan dolayı tepki vermiyorum. Bir daha yapılacak rollerde böyle bir şey görmeyeceksiniz, bilincinde değildim. Yaptığım hatadan dolayı da özür dilerim. Eğer rolünüzü ciddi anlamda baltaladıysam yaptırım almak benim için sorun olmaz, tekrarı yaşanmayacak. İyi forumlar.

#8 - 01.01.2021 14:36
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. "20" gram marijuana tüketmek normal hayatta yapamayacağınız bir şey. 10 gramını dahi tüketmek ölüme sebep olur. Bu tarz rollere girişmemeniz gerekli. Ek olarak esrar, marijuana kullanınca acı hissi yaşarsınız,  size vurulduğu zaman tepki vermelisiniz. Brayton karkateri Powergaming kapsamında cezalandırılacak.

Lamar Kordell karakteri de hatalı emote kullanımından ceza alacak. Bu tip olaylarda /pm komutunu kullanın.

Şikayet kapatıldı.