Olay yerindeydim, fear rolünü düzgünce yapmadığına şahidim. Madem ki siz 20 gram marijuana içtiğiniz gerekçesiyle "siz olsanız ne yapardınız." diyorsunuz, o halde eğer bu tür insanların evine kaçırdığı kişi "20 gram marijuana içtiği" gerekçesiyle gülüyor olsaydı, kafasına sıkmaları gerekirdi. Yaptığın rolü saçma buluyorum bu sebepten dolayı. CK izni vermedin çünkü, bak onu verseydin, istersen yarım kilo kokain çekmiş rolü de yapabilirdin, ama vermediğin takdirde, sana vurmamız, kesmemiz tekme atmamız hiçbir işe yaramıyor ve böyle bir durumda seni öldürmemiz "mantıklı" olan rol oluyor. Mantığa uymamasından dolayı ve Fear kuralına göre saçma olmasından dolayı şikayetçiyim.
Ayrıca şu konuda bir diğer arkadaşla da anlaşamamıştık, /do kanalından falan bahsetmişsin. Eğer farklı türde şikayetlerin varsa bununla ilgili şikayet açabilirsin, biz hatalarımız konusunda özür dilemekten ve/veya cezalandırılmaktan dolayı bir korku ile yaşamıyoruz, açarsın şikayetini olur biter, biz de adminin kararına göre tekrarlamayız. Fakat bunun yeri bu şikayet değil, konuyu çarpıtmayalım.