Konu: occ bölme +emote hatası+spam+caps lock abartımı+refuse rp+ pm den rahatsız etme  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.12.2020 15:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: viktor zolotov @doganay0781
Olaya dahil olan şahit karakter adı:yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:30.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:occ bölme +emote hatası+spam+caps lock abartımı+refuse rp+ pm den rahatsız etme

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:dediğim gibi occ bölme refuse rp emote takip hatası ve pm den spam ve capslock ihlali

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
  bu videodan yaşananları göreebilirsiniz.

Ek açıklamalar(varsa): ceza yemesini isityorum.

#1 - 30.12.2020 23:35
Kişinin mixing yaptığını düşünüyorum ayrıca bana Rk'lıyken vuruyor attığım sslerde var.  Kullandığım Caps Lock değildir, "Shift"  "/" bunu yazmak için basıyorum alışkanlıktan basılı kalıyor parmağım rp kabullenmeme yok mixing yapıyorsunuz ayrıca ben ooc bölmüyorum arkadaşın bölüyor.

#2 - 30.12.2020 23:37
Ve arkadaşım ile telefondan konuştum senın hakkında tekneyi kaça kiraladın diye 2500'e kiralamışsın gelip benim şikayetimin altına 15 bin yazıyorsun Teknenin ortağıyım ben tekneyi sürerken sen balık tutabilirsin Sana Rol bilgin yok dedim  sana sorular sordum cevap bile veremedin.   ( Ayırca emote hatasını sen yapıyorsun beyzbol sopasını nerenden çıkarttığın belli değil.)

#3 - 31.12.2020 15:08
Merhaba, @mertg1925

Kanıt niteliğinde sunulan video kullanılmadığı sebebiyle şikayet konusu geçersiz sayılmıştır. Oyuncu şikayeti kurallarını dikkatlice inceleyip, formata uygun olacak şekilde tekrar düzenli bir şikayet konusu oluşturabilirsiniz.
> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93177.0