Konu: Cresh Wudsonn 29.12.2020  (Okunma sayısı 259 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.12.2020 10:13
Bu arada yalan yanlış konuşma seni daha önce kaçırmadım 4 saat falan tuttu diyorsun bide  yalan atıyorsun hemde dediklerinin şikayetle alakası yok.
Şikayet açmaya yer aradığınız bes belli zaten, neredeyse bu 9. Şikayet ooc kininiz geçmedi sanırım hala.

#11 - 29.12.2020 10:17
4 gecedir sıkılmadan aynı şeyi yapıyorsunuz, kavgaya gir birilerini düşür onları eve kilitleyip 4 saat rollerini sabote etmek... Yapmayı bildiğiniz başka bir rol varmı?

#12 - 29.12.2020 10:17
Diyeceğim bu kadar, admin kararı

#13 - 29.12.2020 14:37
Kimseye karşı OOC kinim yok role uymayan kişiye şikayet açarım ben nasıl rolüme uyuyorsam başkalarıda uymalı. Admin kararı kimseyi 4 saat evde tutmadım bu arada. Admin kararı.

#14 - 29.12.2020 15:21
Kimseye karşı OOC kinim yok role uymayan kişiye şikayet açarım ben nasıl rolüme uyuyorsam başkalarıda uymalı. Admin kararı kimseyi 4 saat evde tutmadım bu arada. Admin kararı.
aynen kanka gecenin 2sinde gelip dövüp /b 4 saat buradasın q at istersen sabah rapor atarsin diyenler kim acaba :D

#15 - 29.12.2020 15:38
Evet baktım şimdi SS'lere arkadaşlarınızı yaklaşık bir saat tutmuşum kurallar 4 saat tutmama izin veriyor saçma sapan bir rol yapıp /bugkurtar yaparak evden çıkmışssınız  Sizin durduğunuz süre yaklaşık 15 dakika falan evde bu arada ama zaten sizi salacaktım bu yazdıklarının şikayetle gram alakası yok role uymadığın bir gerçek SS'lerde net şekilde gözüküyor konuyu başka rollere çekerek şikayeti dağıtma lütfen. Admin kararı.
Her gün bana köşemde silah çekersen saldırırsan böyle şeylere katlanırsın IC olarak normaldir.
Ben nasıl düştüğümde role uyuyorsam sende uyacaksın.
« Son Düzenleme: 29.12.2020 15:46 nokia6 »

#16 - 29.12.2020 16:28
Merhaba,

Olayın sıcaklığı, heyecanıyla kimsenin görmemesi adına seri bir şekilde emote vererek götürmek istemiş olabilir. Bu tarz durumlarda verilen emote'u kabullenmemek yerine role devam etmeniz gerekir. Hatalı bir emote verildiyse oyuncu şikayeti oluşturabilmeniz mümkün. Anlaşılması gereken, "emoten hatalı, ben role uymuyorum" gibi bir durum yok.

Cresh Wudsonn karakteri, RefuseRP kapsamında cezalandırılacak.
@nokia6 birinci ekran görüntüsündeki verdiğiniz emote uygun değil, bu konuda sadece uyarıda bulunuyorum. Tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.