Konu: [28.12.2020] William_Jackson - Refuse RP  (Okunma sayısı 226 defa)

#10 - 28.12.2020 09:11
Aynı zamanda 1-2 dakika ardından oyuna girdikten sonra arkadaş ile role girmiştim, rol bittikten sonra yeniden GYM çalıştım ve yeniden q attım ( rolde olmadığımdan dolayı ) ardından Idlewood'a doğru koşuşturmuştum, aynı şekilde kanıt; ( zamanında oyuna girmesem GYM'de spor yapıp buraya kadar koşamazdım bence. )

SS üstte yazdığımı kanıtlar diye düşünüyorum.
Spoiler: GösterGizle

#11 - 28.12.2020 15:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William_Jackson @CheffOfficial

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Driver00 Jeff_Rose @siyamsss Ryuichi_Daisuke @EmirhanAddis Brando_Addis

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.12.2020 - 04:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle sahil tarafında rol döndürürken kendisi brawl rolüne çağırdı, bende arkadaşımı çıkarttım. Olayın sonucunda tekrardan Fear RP yapmadan rollere devam etti. Alın bunu dediğimde bunny yaparak dışarı çıkıp Q attı. Bekledik geri gelmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hakka girdiğimiz yok, yanlışı varsa kurallar dahilinde ve ihlalinde gereği yapılması ricam olur.

Şahitliğimi onaylıyorum.

#12 - 29.12.2020 06:32
Kişi ile oyun içerisinden konuştuk, birbirimizle olumlu iletişim kurduk ve tatlıya bağladık. Şikayetimi geri çekiyorum, kendimi onun yerine koydum ve boşa OOC jail olarak zaman kaybı yaşatmak istemem. Olmuş bitmiş bir rol içinde boşa tartışma yaratmaya gerek yok, herkese iyi forumlar diliyorum.  @CheffOfficial

#13 - 29.12.2020 15:14
K&A.