Konu: Elmir Stankovic 27.12.2020  (Okunma sayısı 282 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.12.2020 10:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elmir Stankovic @Pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.12.2020 - 16:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kurallar kısmında bulamadım.
Hatalı emote + Non Rp + Fear Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntülerinde de gözüktüğü gibi arkadaşımız bacağından vuruluyor, hatta kendiside /do dan emote veriyor bacağından vuruldu kanlar akmakta diye. Fakat ne hikmetse aradan üç saniye geçtikten sonra ayağa kalkıp koşturuyor motora binip gidiyor. Ondan önce hatalı /do kullanıyor, brawlda düşmesine rağmen orada kalabalık olmamıza rağmen fear rp ihlali yaparak bize bağırarak küfürler ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Hatalı emote kullanımı (Şahıs 15 level): https://hizliresim.com/Z9bVA2
Brawlda düştüğünün kanıtı: https://hizliresim.com/Ftt7eW
Bacağımdan vuruldum diye emote atıyor: https://hizliresim.com/4IGCKM
Bacağından vurulmasına rağmen koşturup fear rp ihlali yapıp küfür ediyor: https://hizliresim.com/qT0Fp1 , https://hizliresim.com/8vJXm9 ,

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 28.12.2020 11:58 ardababa2 »

#1 - 28.12.2020 12:25
Orda görüldüğü gibi ben ayaktayım polis shan'a baktığımda ne görüyorum dediğinde ./do dan öyle bir emote verdim..Orda Shan alt tabdaydı bende onun yerine yazmak istedim.Rolün kısa ve güzel olması açısından..
Orada dört tane polis var ve suçlu konumda olsan sizsiniz ben oradaki güvencemi polislerden alıyorum gelip bana saldırsaydınız polislerin sizi içeri alıcağını biliyorum.
Orada ben bugdan düştüğüme yemin edebilirim ./hasarlar (id) SS'Leriniz varmı? çünkü yarı candan kaldırımdan bir anda indim ve direk yere düştüm.
Ayrıca Fear-RP Yapmaları gereken bence onlar çünkü üç kişi oraya girip hepsini düşürmüştük.Brawl'da düşmedim ben motorum dahi yok benim orada dursaydınız gitmeseydiniz başımdan bana kalkmama yardım eden kişiyi görürdünüz.Beni Shoutgun ile veya yumruk ile bayıltamadınız.Son şikayetlere bakıldığında neredeyse hepsi bu arkadaş ile ilgili bizde bu arkadaşa şikayet açtık.Sanırsam bize OOC Kin tutup bizimde Ceza almamızı istiyor diye düşünüyorum İyi Forumlar.....

#2 - 28.12.2020 12:35
Orda görüldüğü gibi ben ayaktayım polis shan'a baktığımda ne görüyorum dediğinde ./do dan öyle bir emote verdim..Orda Shan alt tabdaydı bende onun yerine yazmak istedim.Rolün kısa ve güzel olması açısından..
Orada dört tane polis var ve suçlu konumda olsan sizsiniz ben oradaki güvencemi polislerden alıyorum gelip bana saldırsaydınız polislerin sizi içeri alıcağını biliyorum.
Orada ben bugdan düştüğüme yemin edebilirim ./hasarlar (id) SS'Leriniz varmı? çünkü yarı candan kaldırımdan bir anda indim ve direk yere düştüm.
Ayrıca Fear-RP Yapmaları gereken bence onlar çünkü üç kişi oraya girip hepsini düşürmüştük.Brawl'da düşmedim ben motorum dahi yok benim orada dursaydınız gitmeseydiniz başımdan bana kalkmama yardım eden kişiyi görürdünüz.Beni Shoutgun ile veya yumruk ile bayıltamadınız.Son şikayetlere bakıldığında neredeyse hepsi bu arkadaş ile ilgili bizde bu arkadaşa şikayet açtık.Sanırsam bize OOC Kin tutup bizimde Ceza almamızı istiyor diye düşünüyorum İyi Forumlar.....

SS'te gözüktüğü gibi /do dan bacağından vuruldu kanlar akmakta shotgun ile vuruldu yazmışsın, ikincisi bugdan falan düşmedin yalan söyleme. Üçüncü olarak illegal biri polise sığınma rolü yapamaz bundanda ceza almasını istiyorum arkadaşın. Savunman bittiyse yetkili kararını bekleyebiliriz.

#3 - 28.12.2020 13:42
Polise sığınmamı buna gülerim işte polise sizi ihbar etmiyorum,ifade vermiyorum ortamdaki polislerden güvence duyuyorum anladınmı dostum?Bunlar beni dövdü gibisinden polislere sığınmıyorum sizi ifşalamıyorum.Realistik düşün ne kadar suçlu olsanda gerçek hayatta ne kadar suç işlemiş olsanda geçmişte sana yapılan bir suçta polisler seni korur.IC Olarak oradaki Polislere güveniyorum oranın güvenliğini sağlayanlar onlar olduğu için.Yetkili kararını beklemedeyim.

#4 - 28.12.2020 13:43
Ayrıca buga düşmediğime dair hasarlar ssin varmı atabilirmisin?
« Son Düzenleme: 28.12.2020 13:47 Pasha »

#5 - 28.12.2020 21:20
Ayrıca buga düşmediğime dair hasarlar ssin varmı atabilirmisin?

Buga düştüğünü sen iddia ediyorsun onu senin atman lazım dostum, buga falan düşmedin seni biz düşürdük zaten orda.

#6 - 29.12.2020 00:35
Kanka düşürdüğünüde sen iddia ediyorsun her kişisin hasarlarını almışsın benimkinide almalıydın...Kavgada düşmedim.

#7 - 29.12.2020 01:27
Kanka düşürdüğünüde sen iddia ediyorsun her kişisin hasarlarını almışsın benimkinide almalıydın...Kavgada düşmedim.

Ne dediğimi anlatamadım, neyse. Tamam dostum, savunman bittiyse yetkili kararını bekleyebiliriz.

#8 - 29.12.2020 16:47
Merhaba,

Polise ihbar verme konusunda, role dahil olan PD karakterlere ulaşılıp bilgi alındı. İhbar vermemiş problem yok. Yaralı Kural ve Fear-RP İhlali yapıldığı ekran görüntülerinde apaçık görülüyor.
Bunun üzerine Elmir Stankovic karakteri, FearRP & Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.