Konu: [26.12.2020 Ernesto Jimenez] Car Jack  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2020 01:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ernesto_Jimenez @Magnentius

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Quanze @Cross @TheoLorento

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracın içindeydim, ardından herhangi bir emote vermeden beni araçtan attı, ardından emotesiz saldırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 45 Seviye bir karakterden bu tür davranışlar görmek beni oldukça şaşırttı. Gereğinin yapılmasını talep etmekteyim.

#1 - 26.12.2020 01:18
Selamlar, aktif rol sırasında yanlışlıkla "F" tuşuna basıyorum ve iptal edemediğim için evet arkadaşı araçtan atıyorum ancak, Car Jack yapıp aracı kaçırma gibi bir durum yok yanlış akse edilmesin, aşağıya arkadaşın tekrar araca geri bindiğine ve rolün devam ettiğine dair ssleri bırakıyorum.

#2 - 26.12.2020 01:22
Araçtan atıp bana vuruyorsunuz, brawl rolüne aktif etmeye çalışıyorsunuz. Ardından araca binip tekrar kilitliyorum birdaha atmayın diye. Amacınız aracı çalmak değildi zaten, sistemsel bayıltmaktı. Ayrıca arada bir iki dakikalık bir süre var, hemen araca binip gitmiyorum. Attığınız ekran görüntüleri ve benim attığım ekran görüntüsüne bakılırsa chatlog baya bir kaymış, anlaşılabilir.
« Son Düzenleme: 26.12.2020 01:24 tharok »

#3 - 26.12.2020 01:24
Herhangi bir şekilde vurmadım @tharok yalan söylemeyin lütfen. Yanlışlıkla F tuşuna bastım sonra sizi araçtan attım, sonra siz tekrar araca bindiniz, vurmadım ve devam ettiniz, bu kadar.

Sizi araçtan attıktan sonra vurduğuma dair ekran görüntüsü atabilirseniz bu söyleminiz yalan çünkü, hoş değil.

#4 - 26.12.2020 01:27
Buradan daha fazla tartışmayalım, konuşmak isterseniz discord üzerinden ulaşın. Beni yalancılıkla suçlayamazsınız. Aracı kilitlediğim halde F basıyorsunuz, bunun neresi yanlışlık? Bende CJ atacağınızı anladığım için bir çok kez kilitlemeye çalışıyorum. Burada yalan söyleyen sizsiniz, kasıtlı bir şekilde CJ atıyorsunuz, chatlog'dan anlaşılabilir zaten araca anında binmediğim, bir iki dakika brawl rolüne dahil olmamaya çalışıp kaçtım, o sırada herhangi bir ekran görüntüsü alamadım ve araca sonra binebildim. Dediğim gibi, bu son yazı olsun. Burası sohbet etme kanalı değil. Lütfen anlayış gösterin, daha fazla uzatmayalım. Yetkili karar versin.

#5 - 26.12.2020 01:30
Sohbet etmiyorum zaten siz beni sizi araçtan atıp vurduğuma dair söylemde bulunuyorsunuz bende bunun üzerine savunma yapıyorum, burası bir şikayet konusu. Şikayetçi taraf şikayetini belirtir, karşı tarafta savunmasını yapar.

Daha fazla muhattap olmak istemiyorum, yanlışlıkla F tuşuna bastım, araçtan attım evet, ama vurmadım o kısmı kesinlikle kabul etmiyorum, yalan konuşuluyor zaten attığım ekran görüntülerinde arkadaş aracına biniyor ve devam ediyor, bu kadar basit. Bunun üzerine şikayet açmakta ayıp yani tamamen toksiklik.

Savunmam bitmiştir...

#6 - 26.12.2020 01:35
 Yazmak istemiyorum ama ağır söylemlerde bulunuyorsunuz. Benim vaktimi çalarak, rolümu baltalayarak, diğer oyunculara örnek olması gereken 45 seviye bir karakterin hiç bir şekilde emote kullanmadan ihlal yapmasi toksiklik değil ve bundan rahatsız olup şikayet açmamın toksiklik olduğunu ifade ediyorsunuz...Kimin toksik olduğu dışarıdan anlaşılabiliyor rahatlıkla.Soyleyecek bir şey bulamıyorum. İyi geceler.

#7 - 26.12.2020 15:39
Merhaba,

Car Jack atıp vurduğuna dair net bir kanıt yok. Yapılan savunma yeterli bulundu, herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak. Bu tarz durumlarda şikayet açma yoluna girmek yerine karşıdaki kişiye insiyatif gösterip anlaşmaya çalışın, sizin de belirttiğiniz gibi kırk beş level bir karakter. Bile bile bu tarz hareketleri yapacağına sizde inanmıyorsunuz.

Şikayet kapatıldı.