Konu: [25.12.2020] Heulwen Schutze Fear-RP + Hatalı Emote  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.12.2020 11:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Heulwen Schutze @Pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Melissa_Capone

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear-RP Hatalı Emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı departman arkasında bir araca düz kontak atarken bulduk neden çaldığını ve bizim aracımız olduğunu söyledik. Sonra küfürler etmeye başladı bizde iki kişi arkadaşa saldırdık. Hasar almama bugu olduğu için arkadaş hasar yemedi ve iki kişiye tek saldırmaya devam etti pm üzerinden de kendisi bunu itiraf etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kullanıcının ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 25.12.2020 12:32
Ben kendime IC Olarak güveniyorum,kaslıyım dayanıklılığım ideal neden iki kişiden korkayım?
İki tek realistik düşünürsek bir adam size kafa tutabilir bende bunu yaptım ve size kafa tuttum.IC Olarak beni bayıltamadınız Fear-RP Yapıcak bir durum görmüyorum.HATALI EMOTE Konusunda ise videoda gözüküyor Dell yazıyorum arkadaş biraz ss editlemede profesyönel sanırsam o yüzden gözükmüyor.
İyi forumlar.

#2 - 25.12.2020 13:09

Herşey görülüyor.

#3 - 25.12.2020 14:50
Owen_Rashid'in şahitliğini onaylıyorum.

#4 - 26.12.2020 09:57
Merhaba, incelendi.

Atılan savunma videosunda her şey bariz olarak görülüyor. Kişinin dövüşme sırasında canı gidiyor, herhangi bir sorun yok. Hatalı emote kullandığı zaman hatasının farkına varıp bir şeyler için çaba gösteriyor. Bu yüzden herhangi bir işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.