Konu: [26.12.2020]Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 133 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2020 23:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charles Victoryn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımla Ocean Bar otoparkından çıkmak üzereyken Charles Lenard önümü kesip yol vermedi, korna bastığımda karşılıklı tartışma oldu. Araçtan indim, tartışırken Charles Victoryn bir anda saldırmaya başladı. Güvenli Bölge kuralını ihlal etti, uyarıma rağmen vurmaya devam etti. Uyardığımda dursaydı şikayet açmayacaktım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hatasını kabullenir ve bir daha olmayacağına dair söz verirse şikayeti geri çekerim.

#1 - 26.12.2020 23:48
Arkadaşımla kişi ıc olarak kavgalı olduğunu öğrendim malibunun önündeki barda kişiyi görünce o da atar yapıp sesli bir şekilde bağırınca ona orada kaba kuvvet uygulayabileceğimi düşündüm özür dilerim yaptığım hatalı role girdiği için.

#2 - 26.12.2020 23:51
Charles Lenard'la kavgalı rolüm olmadı, onun dışında bağırmayla kavga etme arasında dağlar kadar fark var. Hatanı kabul ettiğin için şikayet GERİ ÇEKİLMİŞTİR. İyi geceler ve iyi oyunlar dilerim.

#3 - 27.12.2020 01:28
Şikayetin geri çekilmesiyle K&A.