Konu: Yardley_Kapri / Ortaknezaket  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.12.2020 19:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yardley_Kapri - @k a z û (Etiketlenmiyor)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.12.20 / 19:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Ortak nezaket, sağ duyu.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısa güvenli bölgede bu rolleri yapamayacağını söyledim, bi' anda oğlum demeye başladı. Kendisini uyardım ve bak işine söyleminde bulundu. Kısacası beni kışkırtıcak kelimeler kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/y5ZtvR

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 24.12.2020 19:42

#2 - 24.12.2020 21:14
Sunulan kanıtlara bakıldığında IC olarak yaptığımız rol üzerine bana rol bitimi PM kanalından bu tarz roller yapamayacağımızı belirtiyorsun yaptığımız rol arkadaşımın sana powerbang taşıyor musun sorusuyla geliştikten sonra bizi araca kadar takip etmenle aracımızı görmek isteyişin ve gördükten sonra kahkaha atar emoteleriyle birlikte dalga geçmen üzerine arkadaşımın sana para yarıştırmıyoruz kızım (benim) gibi bir sorusu yöneltmesinden sonra yaşını soruyor ve IC olarak yaşının 15-16 olduğunu belirtiyorsunuz daha sonra arkadaşım IC yaşından dolayı rolü bir süre kilitli tutarak o an içerisinde karşılıklı atışma rolünü sonlandırıyor her şey önce IC olarak ilerliyorken bir anda motorunla gazlayıp PM üzerinden yazdıklarına karşılık yaptığımız rolü sorguluyorsun karşılıklı bir atışma rolü yapıldı burada her iki tarafa herhangi bir şekilde kavgaya yönelik bir şey yapılmadı ki yaşının verdiği acemiliği göz önüne alarak dalga geçmeyi sonlandırdık karşılıklı bir atışma oldu takiplemen üzerine araca binmemizle rol sonlandı ilk rolün başladığı görüntüsünü ekleyeyim, "https://cdn.discordapp.com/attachments/765203023110078484/791720849568825345/sa-mp-623.png" veya bunu tetikleyen bir şey içermiyordu rol zaten arkadaşımın powerbang bahanesiyle seninle role girişmesiyle başladı ki bunu görüntüde görebilirsiniz, rol konusuna tekrar değinecek olursam sorgulayabileceğin bir rol bile yapılmadı onu geçeyim çanta konusuna geldi arkadaşımın sana powerbang taşıyamıyorum neremde taşıyayım söyleminin üzerine sana çanta hediy edebileceğini belirtirken zengin kız havalarına giriyorsun hadi bunuda geçeyim IC olarak zengin babası alır denilmesi üzerine tartışma başlatan tarafta sensin zaten role dair kanıt ufakta olsa bir kesit ekledim söylediklerimi destekleyebilmesi açısından senin role dair kanıtların varsa anlattıklarımla aynı farklı bir şey yazmıyorum karşılıklı tartışma olduktan sonra rol motorunla gitmen sonucuyla orada kilit altına alındı,  ufak bir kıvılcıma bakıyordun anlayacağın PM üzerinden Uslubunu koru. demen üzerine sana bak işine diyerek geçiyorum görüntüde gözüküyor diğer bir görüntüdeyse konuyu fazlasıyla uzattığından dolayı karşılık olarak görüntüde gözükenleri yazıyorum burada kışkırtmaya yönelik ilk başta zaten senin yazdıkların emrivaki bir şekilde Uslubunu koru. yazman üzerinde mantıklı düşünür müsün tam olarak burada kışkırtan taraf kim oluyor?  Seninle zaten arkadaşça düzgün bir şekilde konuşuyor bunun üzerine emrivaki kullanarak karşılık veriyorsun ve bunun üzerine hiç bir şey olmamış gibi beni kışkırtıyor diyorsun rolü beğenmediysen zaten rol sonu şikayet açma hakkın var ki ikinci görüntüde yazılanlar senin forum > sikayetler pmmi atman üzerine yazılıyor bak burada ilk kışkırtmaya sürükleyen taraf sensin zaten ne yani o halde bir çok kişiye şurada bu rolü yapamazsın diye PM kanalından rahatsızlık verelim kışkırtmaya sürükleyelim daha sonrasında kışkırtıyor diyip şikayet mi açalım bunun neresi mantıklı tam olarak? Bir birimizi kandırmaya gerek yok bence inceleyen yetkili ne tür inceler gerekli bir çok şeyi yazdım buraya yeterli bulmayıp kabulde edebilir direk olarak uyarıda verebilir bunu zamanla göreceğiz fakat yazdıklarım bile rolde yaşananlarla aynı herhangi bir düzeltme, farklılık bulunmuyor eğer şikayetçi tarafın role dair görüntüleri varsa kendisi sunsun bunun üzerine tam olarak nasıl geliştiğini yetkilide detaylı görebilir zaten, bunun üzerine bir şeyler yazacak olman zaten IC olarak rolümüzü kaldıramadığın anlamına gelir OOC olarak etkilendiysen rolden keşke baştan girişmeseydik böyle bir role ki artık bunun bilincinde olacağız emin ol, bakın tekrar tekrar belirtiyorum IC olarak ilerleyen rolün bitimi üzerinden PM kanalını kullanarak direk olarak rolümüzü sorguluyorsunuz zaten bunun üzerine konuyu anlamaya çalışıyorum sana bunu sorduğum anda ise bana emrivaki bir cevap veriyorsun rol henüz yeni bitmiş bunun sende farkındasın aynı şeyleri sürekli tekrar etmeyeceğim oldukça açıklayıcı yazdığımı düşünüyorum burada ilk tartışmayı oluşturan sensin gerekli olan her şeyi yazdım ufak bir kesit ekleyeceğim. Kazu adlı oyuncunun forum yasağı olduğundan dolayısıyla onun adına ben gönderiyorum.
« Son Düzenleme: 24.12.2020 21:17 MIDDLE CHILD »

#3 - 24.12.2020 21:17
« Son Düzenleme: 24.12.2020 21:21 MIDDLE CHILD »

#4 - 25.12.2020 15:55
Bi' rol yüzünden OOC kin tutacak bir insan değilim kanka

#5 - 26.12.2020 01:22
Merhaba,

Her ne olursa olsun oyunculara karşı üslubunuza dikkat etmeniz gerekiyor. Yardley_Kapri karakteri, uyarı niteliğinde ufak bir ceza alacak. Tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir.

Şikayet kapatıldı.