Konu: [23.12.2020] Jahson_Hoffman Car Ramming, Yasaklanmış Rol  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.12.2020 21:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jahson_Hoffman -@GeberemeyeJackson

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 
Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK
 Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine araç sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.
12-) YASAKLANMIŞ ROLLER
AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Oyunum ALT+TAB'da iken şahıs gelip bulunduğumuz ortamda küfürler edip, Car Ramming yapmış, bunu oyuna girince chatlog'a bakıp şahısın bağırdığını gördükten hemen sonra idsini yoklatıp hasarlarıma baktım ve sonuç ortada, yanımda bir kişi daha vardı ama o kalkıp gitti tam olarak göremedim. Daha öncede NON-RP Driving'ten ceza aldığını görebiliriz

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/sgMBK1

Ek açıklamalar(varsa):  Gereği cezayı almasını istiyorum

#1 - 24.12.2020 15:23
Merhaba,

Jahson_Hoffman karakteri, RetartedRP & Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.