Konu: [23.12.2020] - Jimmy Layton | DM + Birlik Kural İhlali + Yetersiz Rp Bilgisi  (Okunma sayısı 320 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.12.2020 06:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy Layton - @Dola

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.12.2020 - 05.18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunu

Alıntı
LEGAL / İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
Yeni açılan oluşumlar, tanıtımları onaylandıktan itibaren 10 gün boyunca agresif rollere dahil olamaz, kendilerine de agresif rol yapılamaz. (İki birlik lideri anlaşırsa kural geçersiz sayılır)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
1. DM = Geçenlerde rol yaptık, orada ki evini satın almak istediğimi söyledim, fiyat verdi vesaire sonra anlaştık, daha sona haberleşeceğimizi konuştuk bunun dışında asla ve asla role girmedik, her şey ekran görüntülerinde mevcut durduk yere bana saldırdı, üzerimde silah vardı istesem vururdum .p

2. Rolden Kaçmak /q : Kişi bu saldırını rolünü yaptıktan 1-2 dakika sonra oyundan çıktı, çıkmaması bir süre kalması gerekiyor.

3. İllegal Birlik Kuralları : Tanıtımımız bugün açıldı ve 10 gün boyunca ne kimse bana illegal rol yapabilir ne de ben başkasına yapabilirim.

4. Yetersiz RP Bilgisi : Tam 4 sayfa iletisi var ve 4 sayfanın hepsinin içeriği oyuncu şikayetleri, bu tarz oyuncuların Vice RolePlay'in kalitesini düşürmeye izin vermemeliyiz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

Sopa yanlış anlaşılmasın, düşünce elime geldi. Arkadaş bir de beni tanımadığını söyleyerek tam faka basıyor.
Arkadaşın cezalandırılmasını değil direkt yasaklanmasını talep ediyorum.

#1 - 23.12.2020 21:57
El Corona ile düşmanlığım bulunuyor, şahıslara şikayette açmıştım. Arvişden bakıp SS'leri atacağım.

#2 - 23.12.2020 22:04
Şahıslar ile IC düşmanlığım bulunuyor ve El Corona'da 2 aydır bir evim bulunuyor. Şahıslar IC olarak bana sıkmıştı ve ben rolümü yapıp hastaneden çıktıktan sonra yaklaşık 25 kişi şahısların mekanını basarak şahıslara saldırmıştık. Gerekli SS'ler geliyor.

Fotoğraflar-.

Ek olarak:  Şahıslar ile IC düşmanlığım bulunuyor, SS'lerde de gördüğünüz gibi. Teşekkürler, iyi roller.

#3 - 24.12.2020 03:59
Kardeşim senin ne birliğin var, ne bişeyin var bi kere bu kural ihlali, sivil adamsın El Corona'yı bırak şehrin en kalabalık çetesine kafa tutuyosun hani mantık? Herşeyi geçtim, El Corona ile düşmanlığın falan yok, "birlik tanıtımı" açılmadan önce başkaları ile ne yaşadığın beni alakadar etmez, sen bana karşı hamlede bulundun başkasıyla ne yaşadığın gram umrumda değil.

#4 - 24.12.2020 04:04
El Corona ile düşmanlığım bulunuyor, şahıslara şikayette açmıştım. Arvişden bakıp SS'leri atacağım.

El Corona ile düşmanlığım var cümlesini biraz açıklamak istiyorum, arkadaşın 4 aydır El Corona'da evi varmış, oraya yeni yerleşen 50 kişilik çeteye kafa tutabiliyormuş, oraya bir çete geldiği bariz, olayı dinledim, 4 gündür mahalleye gelip burası benim mahallem diyormuşsun, komedisin, işin usulünü, illegalin rol mantığını bilmiyorsun anlaşılan veyahut şikayete eklediğim gibi "Yetersiz Rp Bilgisi"

#5 - 24.12.2020 15:29
Merhaba,

Sürekli olarak kas seviyenize güven duyup insanlarla brawl atmanız artık çok açık bir DM arayışı izlenimi veriyor. Karakteriniz Deathmatching kapsamında cezalandırılacak ve aynı hatayla tekrar yönetim karşısına gelirseniz bu durum platformdan uzaklaştırılmaya kadar gidebilir. @Dola