Ben de seni realistiğe davet ediyorum dostum. Bir çete üyesi tarafından arabadan indiriliyorum. Tamam. Fear-RP yapmam gerek(mi)yor bu da tamam. Sen beni indirdikten sonra beni yumruklamanı izlemem realistik olmazdı. Zaten araçtan inip anında tekrar binsem tekrar olayı şikayete dökecektin, ben de kurtulmak için en etkili yöntemi denedim ve seni yaralıya düşürüp öyle kaçtım. Senin de OOC tavırlarında benden eksik kalır bir yanın yok. /dene'n başarılı çıkınca /b'den alaycı bir tavırla " Alalım aşağı " diyorsun. Elma zannettin herhalde derken demek istediğim karakterim /dene yapmadan kafana göre indiremeyeceğindi. Yazdığın savunma da ve oyun içi OOC tavırlarında sürekli alaycı bir tavrın var, lütfen bu tavrını en yakın zamanda değiştir, ben senin askerlik arkadaşın değilim. Bir samimiyetimiz yok, kardeşin falan da değilim. /do'dan /dene yazmak yerine senin gibi saniyesinde /b bölebilirdik, yazdığın bu uzun ve saçma sapan yazıda her şeyi abartarak ve üstüne koyarak yazmışsın, savunma yapıyorum, dediklerimin hiç birisi yalan değil, arkadaşının attığı ekran görüntüsünde bu bariz ortada zaten. Fakat sen savunma yapmama " Yönetimi kandırmak " adına bakıyorsun, lütfen kininizi sadece IC'de bırakın, OOC'ye taşıyıp bize ceza aldırmak için oynamayın bu oyunu. Fear-RP'lik bir durum yok desemde (Çünkü sizdende RK'lılar vardı ve Xavier bizdendi) zaten Fear-RP yaptım ve SS'lerde GÖZÜKTÜĞÜ gibi diğer birlik üyeleri gelmeden seni dövüp kaçtım. Sen arabadan indirir indirmez yumruklarına maruz kalırken arabaya binmem pek realistik olmazdı ve bu sefer haksız durumuna düşerdim lakin verebileceğim en doğal tepkiyi verdim ve seni yere serip oradan kaçtım. SS'lerde de gözüküyor ki senin gözüaçık eli tetikte bekleyen ve dibimizde olan birlik üyelerin ben seni yere serdikten sonra geliyor ve karakterim de kafasında kurduğu planı gerçekleştiriyor ve oradan kurtuluyor.
Lütfen OOC kininden arın itznigga, bu arada rolüme yaptığın iltifattan dolayı teşekkür ederim.