Konu: Richard Deglant - Andreas Clark: [21.12.2020]BRAWL, POWERGAMING İHLALİ  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2020 23:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Deglant - @Loyalty  , Andreas_Clark - @dvrmcyln

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Silvano Pellegrini

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21/12/2020, 22:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bizi birliğe almak için role davet edip girmeyeceğimizi belirtince bir anda küfürler saçıp agresif role girişiyorlar.Kişilerin sayısı iki kendi ofislerinde bir anda brawl rolüne girişiyorlar. Başlatan taraf karşı taraf.Ayriyetten Richard Clark saldırırken bir emote vermiyor.Kişi silahla çekmeklede tehdit ediyor.Richard Deglant yaralıya düştükten sonra ayağa kalkıp hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.imgyukle.com/2020/12/21/ao0CZM.png , https://i.imgyukle.com/2020/12/21/ao7OAv.png , https://i.imgyukle.com/2020/12/21/ao7cm6.png

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin en ağır yaptırıma tabi tutulmasını istiyorum.

#1 - 22.12.2020 00:25
Öncelikle merhabalar,ofisimize geldiğiniz doğrudur ama bizi kışkırtmaya çalışan ve üst perdeden konuşan sizsiniz.Size gidin dememize rağmen hala siz bizim kim olduğumuzu bilmiyorsunuz tarzında konuşuyorsunuz.Silah çekme konusuna gelecek olursak ise ben size emoteden yalan söylemedim IC olarak korkutma amaçlı yalan söyledim.Attığınız sslerde ise görüyoruz ki siz bizi kışkırtıyorsunuz.

#2 - 22.12.2020 06:01
"Üst perdeden konuşmak" konusu oldukça günyüzünde tutulmaya çalışınmış ancak bizim sunucumuzda böyle sebeplerle silah çekilmiyor, silah kurallarımız/politikamız 13 aydır hiç değişmedi. Bu rolde genel bir hata var, ofansif tavır ve tutumlar uygunsuz. Bu rolü yapan kullanıcılar ceza alacak ve sonraki rollerinin takibinde olacağız.

K&A.