Konu: [19.12.2020 - Damian_Curt] SİLAH KURALI İHLALİ  (Okunma sayısı 211 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.12.2020 21:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damian_Curt @WorldTanks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Salva_Carlos @AMCA

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.12.2020 21:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
1-) Emotesiz İşlem
Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: East tarafında balık tutuyordum Damian_Curt gelip güvenli bölgede agrasif rol sergiledi, bununla dövüşe çıktım dövüş başlangıcı güzelce emote verdi ama başladıktan beş saniye sonra emotesiz sopa çekip bayılttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://i.hizliresim.com/IRM0mV.png
https://i.hizliresim.com/SFTtAe.png

Ek açıklamalar(varsa): İlk ss te "Sağ / sol ellerini yumruk haline getirir şahısa tekme dokat geçirir." diye emote veriyor ama elinde sopa var. Üstelik bu şahıs hep bu bölgede agrasif rol sergiliyor lütfen cezalandırılsın.

#1 - 19.12.2020 21:49
AKTİF BRAWL Bölgesi ve SOPA Emotem Bulunmakta , Bunun İçin Bütün Şahitler SS de Gözükmekte , Sorabilirsiniz İyi Günler İyi Forumlar + Olarak Burada GBI İzni BRAWL İzni AGRESİF ROL İzni Olmadan Hiç Agresif Rol Sergilemiyorum TÜM SS Leri Atarsa Sevinirim

#3 - 20.12.2020 11:25
Şunlarıda eklemek istiyorum zaten rolumuz Salva_Carlos la geçiyordu sen geldin onuda geçtim ben o yumruk emotesini önceden verdim PAGEUP Tuşuna basarak almışsın + DOWN Basarak alsaydın çok yararlı olurdu + olarak aktif brawl bölgesi iyi günler iyi forumlar

NOT : Gördüğünüz gibi en son attığı ss lere bakarsanız arkadaş rol bitmeden /b bölüyor /b den ceza almasını talep ediyorum
« Son Düzenleme: 20.12.2020 11:26 WorldTanks »

#4 - 20.12.2020 14:27
En son ss e bakarsan chatin en sonunda olduğunu göreceksin.

#5 - 20.12.2020 15:22
Olaya şahidim, senin yanındaki kişiler nasıl seni destekleyerek brawla katılıyorsa, tylerde öyle katıldı burada kendi savunmanı yapmalısın konuyu çarptırmaya gerek yok. Sopayı bir anda çıkarttın, bende video var fakat bu kanıtların yeterli olduğunu düşünüyorum kanıt yetersiz denirse lütfen yetkililer belirtsin videodan kesip alırım ama bunlar yeterli.

#6 - 20.12.2020 22:45
Olaya şahidim, senin yanındaki kişiler nasıl seni destekleyerek brawla katılıyorsa, tylerde öyle katıldı burada kendi savunmanı yapmalısın konuyu çarptırmaya gerek yok. Sopayı bir anda çıkarttın, bende video var fakat bu kanıtların yeterli olduğunu düşünüyorum kanıt yetersiz denirse lütfen yetkililer belirtsin videodan kesip alırım ama bunlar yeterli.

Bizimkilerde şait ona kalırsa seninde savunacak bir durumun yok , Videonu atabilirsin bekliyorum OOC Yalan olarak VİDEO Var Diyorsun O zaman buraya eklde görelim bende şaitlerimi çağırmayayım boşa SS dede Görüldüğü GİBİ Arkadş PGUP Tuşuna basarak almış + Olarak AKTİF BRAWL Rolu , İyi günler iyi forumlar

#7 - 20.12.2020 22:47
Şunuda eklemek istiyorum. İlk öncelikle şikayet edilecek bir konu olmadığı için ss almadım , Hem PAGE UP Tuşuna biraz daha basıp biraz daha yukarı çıkıp ss alsaydın Hemde PAGE DOWN Tuşuna basarakta aşşağıdaki ssleri alsaydın daha ayrıntılı olurdu savunmam bu kadar , iyi günler iyi forumlar

NOT : Şaitlik gereken bir konu yok bu yüzden Salva_Carlosun ceza almasını talep ediyorum eğer şaitlik bir durum var ise benimde şaitlerim konuya el atacaklardır.

NOT  2 : Gördüğünüz gibi en son attığı ss lere bakarsanız arkadaş rol bitmeden /b bölüyor /b den ceza almasını talep ediyorum
« Son Düzenleme: 20.12.2020 22:50 WorldTanks »

#8 - 20.12.2020 23:55
https://hizliresim.com/sawjQS
Bu ss de işaretlediğim yerde chatin en aşağıda olduğu görünüyor zaten yani pageup lık bi durum yok ss leri sırasıyla inceleyince bütün chati attığımı göreceksin.

#9 - 21.12.2020 12:46
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Güvenli bölgede böyle bir role girişmeniz baştan hata fakat bu seferlik tolerans göstereceğiz. Bunun gibi bir rol yüzünden tekrar şikayet oluşturulursa hakkınızda, her iki taraf içinde, daha büyük bir yaptırım alacaksınız. Güvenli bölge içerisinde "/do gbi izni, /do agresif rp izni" gibi izinler alamazsınız, böyle bir şeyi iki taraf onaylasa da yönetim onaylamıyor. Sopa olayına gelecek olursak kişinin yaptığı direkt olarak ihlal, bu yüzden cezalandırılacak. Şikayete ek olarak /b üzerinden aktif rolün olduğu ortamda yazmanız hata. Eğer görmüş olsaydık uyarı kicki yerdiniz bu yüzden uyarıda bulunuyorum. Damian Curt karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.