Konu: Boris Milovan | Deathmatch  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2020 23:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris_Milovan ve gerekirse birliği.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Mix'te olabilir bilmiyorum.
Alıntı
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC'de önceden hasım oluyoruz ve Sahil taraflarında olay çıkıyor olay bitiyor ve bu arkadaşlar iki motor ile gelip sıkıp kaçıyorlar. emoteyide sonradan veriyorlar (Bu sabahta admin uyarı vermişti.)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Ekran görüntüsüne bakarsanız emoteyi sonra veriyor ve bunlar nereden haberleşiyor belli değil?

#1 - 18.12.2020 23:07
İkinci ekran görüntüsünü unutmuşum.

#2 - 18.12.2020 23:20
CHAT KISMINA BAKARSANIZ BANA YERİNİ TELSİZDEN VERDİKLERİNİ GÖREBİLİRSİNİZ.HERYERDE ONU ARIYORDUK ZATEN BULUNCA DİREK TELSİZDEN HABER VERDİLER.

BURADA DA TELSİZİ AKTİF BİR ŞEKİLDE KULLANDIĞIMIZI GÖREBİLİRSİNİZ

EK AÇIKLAMA:Kişi ile IC olarak husumetimiz var en sonunda kendisi buluyoruz,toplanıyoruz ve bayıltıyoruz.Emote'u tam zamanında verdiğimi düşünüyorum o an pingim yükselmiş olabilir zaten saliselik bir olaydı chat kısmında verdiğim emote gözükmeden ateş etmemeye çalıştım emote gözüktükten sonra bayılttım.Şuana kadar hiç emote'suz işlemden ceza yemedim emote'a dikkat ederim dediğim gibi saliseslik bir durum olmuş zaten emote gözükmeden bayıltmadım gözüktükten sonra bayılttım.
« Son Düzenleme: 18.12.2020 23:23 LogaN »

#3 - 19.12.2020 00:36
Ne göz var be kardeşim nereden görmüşsünüz, ayrıca salise dediğin ne kadar sürüyor görmedin sanırım chatlog silindi gir çık yaptığımdan.

Sabah saatlerinde bu kişiler GBI Bölgesinde Lucas West adlı arkadaşımla da olay yaşadılar admin uyardı, ondan öncede olaylarımız oldu hiç birinde yaptığımız şeyleri saymadı.

#4 - 19.12.2020 00:39
Gerekeninin yapılmasını rica ediyorum yöneticinin kararını bekliyorum iyi forumlar. (Eski olaya göre de ekran görüntüsü atabilirim. @Ellzero ve @jenizaro'da video kaydı da bulunuyor.)

#5 - 19.12.2020 01:00
Dediğim gibi,bizden herkes heryerde seni ve Lucas'ı arıyorlardı seni buldular toplandık ve ateş açtık.Ateş açmamızın da sebebi var,bana saldırmıştınız ve tehdit etmiştiniz.SS'lerde de gözüküyor emote ping değerlerinden ötürü geç gözükmüş olabilir zaten emote gözükmeden bayıltmadım.Emote gözüktü öyle bayılttım.Lucas kısmına gelirsek,orada arkadaşın güvenli bölgeye güvenip bize siktirin gidin diyor,buna karşılık yalnızca laf ile karşılık veriyoruz herhangi bir temas yok.O olayda iki tarafta uyarılıyor şuanki şikayetle alakası yok lütfen gündeme getirme.Yaptığımızı düşündüğün ihlallere karşı savunmamı yaptım,karar yetkililerin iyi forumlar...
« Son Düzenleme: 19.12.2020 01:03 LogaN »

#6 - 19.12.2020 16:10
Dostum benim önceki rolü hatırlatıyorum evde pkladık seni ve benim orada yüzümü hatırlaman imkansız kafanda şişe bile kırdık nasıl hatırlayabiliyorsun?

#7 - 19.12.2020 17:13
Orada /do'dan hafıza kaybı izni istediniz ve - koydum.Ardından /do'dan Kişilerin yüzlerini gördü aklına kazıdı emote'u verdim.Kimse aksini idda etmedi.Şikayeti açtığın konuya dönelim lütfen.

#8 - 22.12.2020 00:36
Merhaba,

Her ne olursa olsun, karşılıklı izin almadan güvenli bölgede illegal rol sergileyemezsiniz. Rolün öncesi eklenmediği için diğer suçlamaya dair net bir kanıt yok.
Bir ihlal varsa şikayet konusu oluşturabilirsiniz. Buradan yazmanız şikayet açan tarafın cezalandırılmasını sağlamaz. @LogaN

Boris Milovan karakteri, Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.