Konu: Ellard_Hudson + Jamie_Walsh - DM,  (Okunma sayısı 197 defa)

#0 - 20.12.2020 02:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Ellard_Hudson @BlackFish + Jamie_Walsh @emircelik N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Vittore_Capuano N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:20.12.2020 - 01.00 civarları. N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DEATHMATCH

Alıntı
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Olayın gerçekleştiği bölgede Vittore_Capuano ile uyuşturucu satışı yaparken belirttiğim kişiler yoldan geçerken bizi gördü ve aniden durup "Burada mal mı satıyorsun?" "Bu mahalle bizim." gibi cümleler kullandılar. Bu da yetmeyip doğru düzgün konuşulmadan bize doğru saldırmaya başladılar. Ben ve ikisi yerden kalktıktan sonra hala tehdit ederek LowRP sergilemeye devam ettiler. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.imgyukle.com/2020/12/20/YAYkk6.png https://i.imgyukle.com/2020/12/20/YAYQZ8.png https://i.imgyukle.com/2020/12/20/YAYxoH.png N/A

Ek açıklamalar(varsa):İlk olarak yoldan geçerken iki kişinin uyuşturucu alıp - sattığını bilemezsin. Satış yapıldığı anda animasyona giriyor ve o animasyonda herhangi bir şey veriliyor olabilir. İkinci olarak, burada rol yapıyoruz. Herhangi bir DM serverında değiliz. Önünüze gelene sırf eğleneceğiz diye saldıramazsınız. Olayın gerçekleştiği zaman kişilerden birisi yayın yapıyormuş. Olayın daha net anlaşılması için görüntüleri oradan aldım. SS'ler yeterli olmazsa olay anını indirdim, atabilirim.  N/A

#1 - 20.12.2020 13:21
İyi ki bu RP'nin gerçekleştiği süre içerisinde yayındaymışım. Savunma olarak şöyle bırakayım.https://www.youtube.com/watch?v=znX0GrvFYug Süre 36:01
Ve ayrıca LowRP gibi bi' hakareti forum sitesinde kullanması ne kadar uygun size bırakıyorum.

#2 - 20.12.2020 13:24
Yayının devamında şikayetin sahibi olan arkadaş sürekli Alt+Tab atarak oyununu AFK'ya alıyor, Sürekli RP kural ihlalini yapıyor. Ve rolün başlangıcında sana noluyor gibisinden biz şakalaşırken agresif role olayı iteliyor devamında gördüğünüz gibi.

#3 - 20.12.2020 13:27
Ve arkadaşın oluşturduğu şablon hatalı Brawl rolleri DM kapsamında değerlendirilmez Brawl İhlalinden değerlendirilir. Teşekkür ederim.

#4 - 20.12.2020 13:39
Videoda görüldüğü gibi kişiler tamamen rastgele bir şekilde yanımızda durup, benim rolümü bozuyor ardından yetmezmiş gibi bir de sebepsiz yere saldırmaya başlıyorlar. Ek olarak, burası bir RP serverı. Gerçek hayatta hiç bilmediğiniz bir sokağa rastgele gidip, kim oldukları belli olmayan iki kişiye önce laf atıp sonra saldırmazsınız diye düşünüyorum. Olay bittikten sonra olan Sürekli RP ihlalimi kabul ediyorum, role devam etmem gerekirdi. Ancak takdir edersiniz ki böyle bir olay sonrasında RP yapma isteğim tamamen kayboldu. Daha fazla konuşmayacağım, yönetimin kararını bekliyorum.

#5 - 20.12.2020 13:40
Kişi senin yanına gelip burası benim mahallem falan diyor "Sana noluyor?" falna diyerek agresif RP'ye sürüklüyorsun

#6 - 21.12.2020 03:50
Benim satış yaptığım yerde satış yapılınca böyle bir rol sergiledim esya verme animasyonu yok ve bu animasyon uyuşturucuda oluyor, örnek vererek idlewood'un her hangi bir yerinde durun oradakilerde aynı tepkiyi veriyor bizim köşemiz gibisinden ve şahıs yok dedikten sonra kaş çatıyor ve öfkeli nefes alıyor agresif yola iteliyor ve bende şahsi olarak gereğini yaptığımı düşünüyorum arkadaşım video'daydı ordanda bakabilirsiniz ben o mahalleye müşterim geldimi diye gittim zaten şahısın attığı son SS'de zaten telefonla müşterimi arıyorum.

#7 - 21.12.2020 12:23
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Sokakta bir siyahi ile bir beyazın konuşmasından direkt olarak bir ticaret olduğunu düşünüp adamlara karşı saldırı girişiminde bulunamazsınız. Yayından incelendiği kadar ikilinin de kafasında kavga durumu var. Bu bizim kabul etmediğimiz bir şey, sürekli kavga çıkması. Bu yüzden Ellard Hudson ve Jamie Walsh karakterleri DM kapsamında cezalandırılacak. Bunlara ek olarak sürekli roleplay kuralını görmezden gelemezsiniz, roleplay sizin için herkesin bir elini taşın altına koyduğu ortam değil. Bu yüzden şikayet sahibi de "Sürekli Roleplay" kapsamından cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.