Konu: IC dolandırıcılık  (Okunma sayısı 374 defa)

#0 - 16.12.2020 22:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Teresa Cisneros @Seçkin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Lothbrok_

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.12.2020-16.12.2020   

IC dolandırıcılık:

Alıntı
N/A

15 aralıkta arabamı satacağımı arkadaşımla aramızda konuşuyorduk, bu kişi gelip arabamı satıyorsun alabilirim dedi arabayı gösterdim ve bana şöyle bir teklifte bulundu. "Arabayı bana verirsen sana şunları vereceğim, -Yakında açacağım clubda ortaklık -evimde kalabilirsin -25000 dolar değerinde greenwood model araba" başta kabul etmedim fakat kendisi çok ısrar etti loglara bakabilirsiniz ve teklifi kabul ettim. Olaydan 1 gün geçti ve bu clubın ruhsatı hala gelmedi bende fikrimi değiştirdim kendisine bunu söyledim "Sana arabanı vereceğim beni evden ve ortaklıktan atacaksın sende benim arabayı bana vereceksin ve böylelikle aynı konuma geri döneceğiz ve ikimizde zararda olmayacağız." Fakat kendisinin cevabu şu oldu..:

https://hizliresim.com/bMSKkj:

Yani durum oldukça komik kendisini çok zeki sanıyor sanırım resimde zarar ettiğim parayı verirsen arabanı alabilirsin diyor zarar ettiğim paradan kastıda şu dükkanın interior harcaması, ortaklıktan çıkacağımı söylüyorum ama o bana dükkanın interior masrafını karşıla diyor. Kimse cezalandırılmayacaksa bile beni evden ve club ortakğılından atsın ona arabasını vereyim o da bana arabamı versin.:

#1 - 16.12.2020 22:30
Ortada zarar ettiğin bir durum yokki zaten o harcamayı yapacaktın bunların hepsi arabayı vermemek için bahane üstelik sslerde hakaret göremedim.

#2 - 16.12.2020 22:35
Hakaret nedir?
Hakaret, şerefe ve kişilik haklarına karşı işlenen bir suç.

#3 - 17.12.2020 02:53
Şahitlği onaylıyorum.

#4 - 17.12.2020 17:09
Dün ic olarak 3 saat uğraştım ama sonlara doğru şahıs beni görmezden geldi ic sorularıma bile cevap vermedi artık uğraşamam yetkili çözüyorsa çözsün.

#5 - 18.12.2020 22:41
Selam iyi forumlar. Olayla bi alakam yok ama şöyle bir şey eklemek istiyorum. 3 arkadaş bunlardan biri seçkin ortak ev aldık evi benden habersiz satıp paramı vermedi. Şahıstan parayı istediğimde bana  karşılık olarak jester veriyim para bize lazım dedi. https://imgyukle.com/i/Y1IJMP buda kanıtı
Şahıs sürekli dolandırıcılık yapıyor fakat ceza almıyor. Şahısın detaylıca incelenmesini istiyorum.

#6 - 22.12.2020 05:53
Ekran görüntüleri belirsiz halde, şikayetçi tarafın söylediklerini kanıtlar nitelikte herhangi bir ekran görüntüsü yok maalesef, sadece kesilmiş 2 adet cümle maalesef geçersiz durumda, K&A.