Konu: [07/12/2020- Bug Abuse] - İletideki tüm isimler.  (Okunma sayısı 756 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.12.2020 18:34
ek olarak yapılan durum balık tutma şans faktörüne ne bir etki ediyor nede mesafemizi kısaltıyo

#11 - 07.12.2020 21:16
Görüldüğü üzere, tekne yeniden kıyıya vuruyor. Buglanıyor ve tekne üzerinde balık tutamadığımızdan yanında tutuyoruz balığı:

Akabinde, tekne yok oluyor dalga sebebi ile. Aynı konumda balık tutuyor olmamdan anlaşılacaktır: (önünüzdeki tekne sizin tekneniz diyecekler için teknenin int rengi kırmızı, bizim kullandığımız teknenin beyaz)

Dalga yükselti oranına bakacak olusak, kıyıda olmama rağmen karakterimin ne kadar bölgesini kapladığına bakın: (tekne kaybolmadan önceki ss)

Tabii ki tekneyi oraya kadar çekmemiz doğru bir davranış değil, lakin görüldüğü üzere bizim tutmamızı zorlaştıran faktörler vardı. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 07.12.2020 21:17 ALPHA »

#12 - 08.12.2020 00:05
Selamlar ben Mike Cameron, fikir sunmak amacıyla söylüyorum bug'ı düzelterek sorun çözülebilir bende balık tutuyordum eskiden tekne kendi kendine gidiyordu ve tekneden düşüyorduk, arkadaşları anlayabiliyorum teşekürler, iyi günler Corbin ve Stormi'ye selamlar. İkiside arkadaşlarım OOC olarak iyi insanlar.

#13 - 21.12.2020 12:54
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. O bölgede ufak tefek buglar çıkabiliyor. Bu da bu buglardan bir tanesi, bu konu hakkında birçok geri dönüş alıyoruz. Denizin dalgasından dolayı botun üstünde balık tutarken geriye atıyor, bot kuma çarpınca buga giriyor vesaire. Bunlar geliştirme ekibinin peşinde olduğu ve çözme odaklı davrandığı bir durum. O kumun altında deniz bulunduğu için o bölgede balık tutulabiliyor, o yüzden Gta San Andreas'n bugu da diyebiliriz. Herhangi bir yaptırım uygulanmayacak fakat screenshot üzerindeki ilgili isimleri uyarıyorum. Tekrarı halinde cezalandırılabilir, ileri düzeye giderse yasaklanabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.