Konu: [18.12.2020 - Damian Curt] Car Jack  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2020 10:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Danian Curt @WorldTanks

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.12.2020 10:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar, bu Damian_Curt karakteriyle balıktaydık, sonra aracını suya düşürdü ve bende gülme emotesi yaptım.Sonra ise Damian Curt karakteri küfürler etti, ben de aracıma doğru yol alırken Damian Curt karakterinin arkamdan koştuğunu gördüm.Aracıma bindim, motoru çalıştırdım ve Damian Curt fizik kurallarına aykırı şekilde aracıma Car Jack attı, SS'leri var ve istenirse log'danta bakınılabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ortada bariz Car Jack olduğu görülüyor. SS'lerde bunu kanıtlıyor zaten.Gerekli cezayı almasını diliyorum.

« Son Düzenleme: 18.12.2020 11:55 Civciv »

#1 - 18.12.2020 13:20
Gün içerisinde savunma yapmalısınız. @WorldTanks

#2 - 18.12.2020 14:40
İlk öncelikle merhabalar iyi forumlar , bu konu hakkında admin bana pmden ulaştı ve admine gerekli kanıtları gösterdim oda iyi günler diyerek sorun olmadığını söyledi + olarak araç yolda boş olarak duruyordu motoruda açıktı ben gerekli emotelerimle aracı aldım ondan sonra arkadaş koşmaya başladı pm den bana şikayet açacağım dedi , Herneyse adminle pmden konuştuktan sonra , şahıs seni jaile göndereceğim diyerek pmden tehtidler savurmaya başladı ben de ona adminle konuştuğumuzu söylediğim zaman " Nasıl giremezsin , Seni Tekrardan Şikayet Açarak Jaile Sokacağım" Gibi cümleler savurarak CAPS li Randomlar Attı , Arkadaşın bu 2. formu , SS lerdede gözüktüğü gibi adamı araçtan atma gibi bir durum yok . İyi Günler İyi Forumlar.

#3 - 20.12.2020 00:51
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Kanıt yetersizliğinden dolayı reddedildi.

Şikayet kapatıldı.