Olay şöyle gerçekleşiyor, arkadaş beni dışarıda kışkırtıyor ve Niklaus ile ringe çıkıyor. Ringde düştüğünü görünce normal bir şekilde müdahale etmek için ringe atlıyorum. Bu olaya realistik olarak normal olacak bir şey. GYM içerisi güvenli bölge değildir, dışarısı güvenli bölge olmasına rağmen kışkırtıyorsun ve içeriye girdiğin zaman rolümü sergiliyorum.
GYM içinde ki iş yeri güvenli bölge olarak belirtilmemiş, belirttiğine dair bir kural yok. Aşağıya koyduğum ekten kuralı okuyabilirsiniz.
KURAL ALINTISI: GIZLE
7-) GÜVENLİ BÖLGELER
Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:
7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi
http://vice-rp.com/harita/Karakterim arkadaşını yerde görünce yanlış anlıyor ve saldırıya geçiyor. Her hangi bir şekilde bir hata olduğunu düşünmüyorum. Ek olarak eklemek istiyorum, en ufağından şöyle örnek verebiliriz. WWE'nin maçlarına bakarsanız bulabilirsiniz. Şuanda vaktim olmadığı için araştıramıyorum, sabah bulduğum zaman geri dönüş sağlayacağım.