| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ellard Hudson. @BlackFish Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bulunmuyor. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.12.2020, 22:22 ila 22:32 arası. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Agresif rol, DM.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herkese iyi akşamlar. Bu karakterime geçtiğim zaman bir şey oluyor, sunucu içerisinde uyum sağlayamayan, nitekim de olumsuz sonuçlar doğurabilecek oyuncularla karşılaşıyorum. Burada bir rol yaşandı, yapılması gereken güzel bir rol. Karşı tarafın agrasif tavırlarından dolayı olay DM'e taşmasa her şey çok güzel bir yerde bitecekti. Rolün detayını aşağıda daha rahat anlatacağım.
Gördüğünüz ilk fotoğrafta da belli ki Nancy Fox'u rahatsız eden bir erkek karakter var. Bu erkek karakterin yarattığı çarpıcı baskılar sonucunda da Nancy karakteri oldukça rahatsız oluyor. Dennix karakteri, Nancy Fox'un sevgilisi olduğu için de olanlara normal olarak sinirlenmesi gerekiyordu, ben de karakter sahibi olarak karakterime böyle bir rol gidişatı hazırladım.
Nancy'in üstünkörü alttan almalarına aldanmayıp, Dennix karakteri de Nancy'nin telefonunda ki o numarayı alıyor. Dennix karakteri oldukça yumuşak kalpli ve kendi çapında çevimsiz bir karakterdir. Bu boylamda da kavga yanlısı biri olmadığını ispatlamak amacıyla, kendini Nancy karakterinin kuzeni olarak tanıttı. Buraya kadar her şey normal, rol gidişatı gerçekten güzel.
Bu fotoğrafta da Dennix karakterinin telefon numarasını almasıyla, Nancy'i rahatsız eden adamı telefonda aradığını görüyorsunuz. Her şey burada bir tık başlıyor, karakterim her ne kadar alttan almaya çalışssa da, karşı karakterin karakterime yapmış olduğu rolü tam olarak görüyorsunuz. Agrasif rolün dibini kazısa da telefon görüşmesinden sonra bir buluşma ayarlıyoruz.
Buluşma zamanı gelmeden önce, Nancy karakteri Dennix'i yatıştırmaya çalışıyorken Dennix karakteri o karakterle bir uzlaşmanın yolunu aramıştır. Bu boylamda da, kavgadan olmadığını göstermek amacıyla tamamen temkinli ve emin şekilde konuşmaya hazırlandı.
Buluşma ayarlanıyor, Dennix karakteri kendinden emin şekilde güler yüzlülüğünü bozmadan ilgili karakteri karşılıyor. Sohbet başından beridir de dostane davranışlarda bulunarak karşı tarafla iyi geçinmeye bakıyor. Önceki paragrafımda söylediğim gibi; karakterim kendi çapında bir korkak. Herkesle iyi geçinmeye bakar, kim ne yaparsa yapsın orta yolu bulmak ona göre erdemliktir.
Bu konuşma sonuna kadar alttan alan Dennis'in yanında, agrasif roller yapıp, kavga aranmak için bir an arayan karakter görüyorsunuz. Bu sunucuda bu tür rollerin gerçekleşmesi gerçekten güzel bir şey. Ama tabi ki işe DM girince bir yerden sonra tat kaçırıyor, hoş olmayan görüntüler çıkmış olabiliyor. Son bıraktığım spoiler içerisindeki resimlere bakarsanız, buluşma sonrasında gerçekleşen rolün birer DM'den ibaret olduğunu görürsünüz. Karakterimle uzlaşıp, rolü tatlıya bağlayarak bitirmesini beklerdim. Role de, role harcadığımız zamana da yazık oldu.
Söyleyeceklerim şu an için bu kadar, ilgili kişinin savunması bittikten hemen sonra yönetici kararı bekleyebiliriz.
(( Kişinin önceki aldığı ooc cezalarıda göz önünde bulundurmanızı sizden talep ediyorum ))