Olayı anlatıyorum Mahallemde bir role dahil oldum bu arkadaşın üye olduğu bitlik bizim birliğimizin mahallesine hood bölgesi diyeyim kendilerine ait yazılar yazmış bunu bana bir arkadaş do dan belirtti bende silahımı aldım ve Bu arkadaşların birliğinin hooduna bölgesine.Hoodda sadece bu arkadaş var idi gayet mahalleden gibi köşede rap 1 yapmıştı zaten öncesinde de mahallede neden kimse yok dediğimde uyudular dedi yani buda onun onlardan olduğunu kesinleştirdi ancak ben foruma girip yinede baktım ve sonucunda bu arkadaşın bizim mahallemize yapılan girişimde olduğunu anladım ve onu arkaya çekmek için uyuştrucu konusunu açtım.Onunda dediği gibi onu arkaya çektim ve gayet emotemi vererek sıktım ve gittim şimdi realistik olarak sizin nahallenize birileri bilerek kendilerine ait yazılar işaretlrr yazaraa sizde onların olduğuna eminssniz ya yumruklarsınız kavga yada sıkarsınız bende sıkmayı tercih ettim çünkü onların bölgesindeydim heran 2 3 kişi çıkabilirdi bu yüzden silah kullanmayı tercih ettim.Bence olayda bir sıkıntı yok.(Karakterim bu arkadaşı daha önce birlik lideri ve birlik üyeleri ile aktif bir şekilde mahalede rol yaptıkları ı gördü).