Konu: [16.12 - Sarmiento_Cespedas] Ortak Nezaket, OOC Kin  (Okunma sayısı 257 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.12.2020 16:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Flesing Sarmiento_Cespedas

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.12.2020 / 00:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

OOC KİN

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aramızda bir çatışma rolü geçti, daha sonra kişi ile tanışıklığım olduğu için forum kullanıcı adını yazdım ve ekran görüntüsünde görüldüğü gibi bir küfür etme gereksinimde bulundu. Bunun dışında IC bir olayı OOC'ye yansıtarak OOC Kin yürütüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://imgyukle.com/i/YlN9X8
https://imgyukle.com/i/YlN2nq

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını ve böyle "toxic" insanların uzaklaştırılmasını talep ediyorum.

#1 - 16.12.2020 16:30
En kısa sürede savunma yapmalısınız. @Flesing

#2 - 16.12.2020 18:25
Olayın vermiş olduğu sinir ile yazmışım. O an sinirden kendimi kontrol edemedim. Sana karşı OOC bir kinim yok. Daha öncesinden de tanışıyoruz zaten. Bu zamana kadar böyle bir şey yapmadım. Ben yaralıyken "ona iyi bakın shotgunu vardı" demen bazı olayların üstüne sinirimi bozdu. Haklısın, özür dilerim. Daha yeni jailden çıkıp mahalleme geliyorum ve ıc yaşadığımız sorun ile silahlar çekiliyor polise yakalanıyoruz. Kendimi kontrol etmem gerekiyordu bu her ne kadar bir oyun olsa dahi emeklerimiz ufak hatalar sonucu gittiği için sinirlendim.  Jailden çıkıp rol için geldiğim mahallemde tekrar polise yakalanmam sinirlerimi bozmuş bunun üzerine sana böyle kötü bir cümle kullanmışım.

#3 - 16.12.2020 20:12
Tanışıklıktan kastım sadece ismini biliyorum, herhangi bir samimiyetimde yok. Ne olursa olsun hiçbir şey bunu dedirtmeni gerektirmez. OOC Kin yapmadığını ifade ediyorsun ve silahım gidince sinirlenerek yazdığını söylüyorsun :D?. Yaptığın kabul edilebilir bir şey değil. Yasaklanmasını, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

#4 - 16.12.2020 20:43
Dostum, emek vererek yaptığın bir şey saçma bir olay ile giderse sinirlenirsin. Sinirlenerek bir şey yapmak OOC kin olduğunu belirtmez. Sadece ismimi duymadın beni çok iyi tanıyorsun. Başka bir yerlerde seni banlamam sanırım biraz sende dert etmiş. Burada intikamını almaya çalışıyorsun. Xavier karakterinin senin olduğunu bilsem inan pm attığında karşılık vermezdim. Oyun içinde kullanıcı adımı bilen pek yok. Bilseler bile çevremde yapılan şakalar ile söylenen Fle(ş)ing şekilde seslenmezler. Bende seni yakın arkadaş çevrem sanıp böyle bir lafı düşünmeden yazdım. Benim sana OOC kin yapmak için nedenim yok ama senin vardır /belki/.

#5 - 16.12.2020 21:19
Sinirden böyle bir şey yapıyorsan sonucunada katlanmak zorundasın. Benim neden sana OOC kinim olsun ki. Öyle bir davranış mı sergiledim. Her PM atanın dini değerlerine küfür ediyorsan senin problemin. Seni yakından değil hiç tanımıyorum, sadece kullanıcı adını biliyorum. Yakınımdır diye düşünüp her kullanıcı adını yazana böyle küfür etmen çok inandırıcı.Burayı daha fazla kirletmeden yetkili kararını bekleyelim.

#6 - 16.12.2020 22:00
Doğru diyorsun kirletmeyelim. @Flexman

#7 - 17.12.2020 00:42
Sarmiento_Cespedas karakteri cezalandırılacak. Aynı durumun tekrarı halinde yasaklanabilirsiniz. @Flesing