Konu: Vjekoslav_Milovan - Heulwen_Reiter  (Okunma sayısı 540 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 07.12.2020 20:11
Verdiğin emoteye bak kardeşim.

#11 - 07.12.2020 20:17
Vjekoslav_Milovan - @adanale isimli oyuncunun ateş ettiğine dair daha detaylı bir götüntü, buyurun.

https://i.hizliresim.com/hlJXQf.png

#12 - 07.12.2020 23:38
Ne var emote de anlamadım, çok saçma emote verenler var dalgamı geçiyorsun?
Zaten ateş ettiğimi itiraf ediyorum 550 dk IC jail yedim.
Emote'nin neyi yanlış bir söylesene?

#13 - 08.12.2020 16:34
Arkadaşım ben emotenle dalga mı geçiyorum? Benim suçum yok diyorsun bana bende verdiğim emoteye bak diyorum. Farkındaysan sana DM'den şikayet açtım olayı farklı yönlere saptırıp duruyorsunuz. Sizinle daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Yetkililer en uygun kararı vericek. Savunmanızı yaptıysanız konuyu kapatalım, yetkililerin kararlarını bekleyelim.

#14 - 15.12.2020 13:04
Merhaba,

Atılan kanıtlar detaylı bir şekilde incelendi. Bir kişi birisini kovalıyor diye silahınızı çekip o kovalayan kişiyi vuramazsınız. Üstelik kişiden üstünsünüz. Bu yüzden Vjekoslav karakteri Silah Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak. Ek olarak mix olayına gelecek olursak iki birlik arasındaki çatışmayı diğer insanlar etkilemiyor fakat bu seferlik sizi uyarıyorum. Bir sonraki rollerinizde daha açıklayıcı olun. Heulwen karakterine gelecek olursak eğer herhangi bir emote vermeden /piss çekmek direkt olarak Retarted RP'e giriyor. Kişiyi yaralı bir şekilde koşarak taşımak da Powergaming kapsamına dahil oluyor. Bunların toplamında Heulwen karakteri RetartedRP ve Powergaming kapsamında cezalandırılacak. Karakter değiştiren olduysa yeni karakterlerine atılacak.

Şikayet kapatıldı.