Konu: 14.12.2020 / Riva Bradley  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2020 23:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Riva Bradley  @Synyster

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Theodore Mastirianni

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.12.2020 / 22.57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Güvenli Bölge İhlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün Riva, Theodore ve benim karakterlerim arasında brawl rolü gerçekleşti. Riva beni dövdü Theodore'da Riva'ı dövdü benim Riva'a bu rolden sonra en ufak agresif rolüm ya da aksi bir rolüm olmadı. Riva bugün karakterime GYM'de ''seni bir daha burada göremeyeceğim'' , ''orospu çocuğu üç saniyen var gitmen için'' gibi şeyler söyledi. Riva karakteriyle dünkü rolden sonra hiçbir rolüm olmadı bugün gelip adeta beni GYM sisteminden mahrum bırakacak gibi roller sergiliyor. ''Burada bir daha görmeyeceğim'' , ''15 adam çekerim buraya'' şeyler kullanarak üstüme gelinildi. İki mesajdan birisi adeta ''/do brawl izni? '' mesajıydı ve onu kabul etmemize rağmen karakterime saldırdınız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
SS #0
SS #1
SS #2
SS #3
Ek açıklamalar(varsa): Riva'nın bu şikayet sonucunda IC ve OOC beni rahatsın etmemesini yeğlerim. Her oyuncu gibi GYM sisteminden faydalanmak benimde hakkım.

« Son Düzenleme: 14.12.2020 23:41 Gaki »

#1 - 14.12.2020 23:51
Sslerde de gözüktüğü gibi size dünkü rolden sonra fear rp yapmanız için bir şans tanımışım adeta. Yanımda benim dışımda üç kişi görüyorsunuz ve 4v2 fear rp yapmanız gerekmekte. Üstelik dünkü rolden sonra asla rol yapmadık diyerek admin kandırmaya çalıştığınızı şu ssler ile destekleyebilirim: https://hizliresim.com/KwC0E7 (Burada düzgünce size uzlaşma rolü yapmışım fakat agresif rol sergileyerek beni geri çevirmişsiniz.) , https://hizliresim.com/iaegzk (Burada da zaten kalabalık olduğumuz gözükmekte ve fear rp yapmamaya devam ediyorsunuz.) , https://hizliresim.com/CSyXV6 (Gbi'de brawl iznine hayır diyorsunuz, fakat fear rp yapmamaya devam ediyorsunuz.) , https://hizliresim.com/a4SuC4 (Üstelik sürekli roleplay kavramını unutup rol devam ederken /b kanalından rolü bölüyorsunuz.) --- Bu şikayeti sonlandıracak olan admine şunları söylemek istiyorum, ben daha önce /soru'dan sorduğumda "Gbide fear rp yapmıyorlarsa dövebilirsiniz." cevabını almıştım. Fakat yanlış cevap verilmiş olabilir, hiçbir problem yok. Eğer ki bildiğim şey yanlışsa attığım sslere bakılıp kişilerin de fear rp ve /b kanalından rolü bölmekten cezalandırılmasını talep ediyorum. İyi oyunlar, iyi roller.

#2 - 15.12.2020 00:00
Dün beni dövdünüz, Theodore'dan bağımsız konuşuyorum beni dövdünüz ve bunun üstüne bugün GYM'e gelip '' seni bir daha görmeyeceğim '' diyorsun, bu lafına karşılık '' hayır gitmiyorum, spor yapacağım '' diyorum sen diyosun ''üç saniyen var orospu çocuğu'' o zaman ben dövdüğüm bir oyuncuyu GYM'de görürsem '' üç saniyen var gitmezsen mahvederim '' gibi onu oradan uzaklaştırayım. Kusura bakma da bu çok saçma benim karakterimi siz dövdünüz ondan sonra size bir şey yapmadı siz beni GYM'e sokmamaya kalktınız bende bunu onaylamadım size agresif rol yapmadım yani sadece dedim ki spor yapacağım gym benim de hakkım. Bu mesajdan sonra ekstra bir şey yazmıyorum, yönetici bir şey sorarsa ya da isterse yanıtlarım.

#3 - 15.12.2020 00:05
Karşılıklı atışma şekline dönmeden son bir şey söyleyeyim: Dün sizinle rol yaptığımızda eğer ki hasar kayıtlarına bakılabiliyorsa(logları varsa) lütfen bakılsın ve sizin Theodore ile birlikte önce bana saldırdığınız görülebilir. Siz bana saldırdığınız için ben de sürekli roleplay yapmak zorunda olduğumdan saldırdım, üstelik sslerde oldukça düzgün açıkladım. Size önce uzlaşmak için gelmişim IC olarak, siz beni tersleyerek küfür ederek geri çevirmişsiniz. Böyle bir durumda karakterimin agresifleşmesi en doğal hakkı. Daha fazla yorum yapmayacağım, bir sorununuz olursa discord üzerinden ulaşabilirsiniz.(Synyster#8454) Şikayet sonuçlanabilir.

#4 - 15.12.2020 13:04
Merhaba,

Her ne olursa olsun güvenli bölgede sonu brawl ile bitecek rollerde bulunacaksanız, her iki tarafında /do kanalından karşılıklı izin alması gerekiyor. Bunları yaparken de etrafınızdaki oyuncuları rahatsız etmemelisiniz. Rol esnasında /b kullanımı için sizi uyarıyorum, tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz. @Gaki, - Belirttiğiniz ihlaller için kanıtlarla beraber ayrı bir şikayet konusu oluşturabilirsiniz. @Synyster

Bunun üzerine Riva Bradley karakteri, Güvenli Bölge ihlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.