Konu: Emotesiz Saldırı+Bunny  (Okunma sayısı 404 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.12.2020 09:13
Benim attığım SS'de görüldüğü üzere beni ilk bayıltırken emote vermiyor.Daha sonra arkada kavga çıkınca emotesini veriyor.Zaten arkadaşın attığı SS'de ben yerdeyim.Zaten detaylı incelerseniz görebilirsiniz.Zaten dediğim gibi rolsel olarak bir problem yoktu.Ama bunny+emotesiz saldırdı için şikayet açtım.Şahitlerede sorabilirsiniz.

#11 - 15.12.2020 09:17
Şahısın attığı SS'de farkındaysanız ben yerdeyim.Daha sonra arkada bir kavga daha çıkıyor ve emote'yi o zaman.Yani beni bayıltırken emote vermiyo attığım ss'de göründüğü gibi.Zaten dikkatli incelerseniz görürsünüz.

#12 - 15.12.2020 13:39
Merhaba,

Öncelikle Jose Romeo karakteri için bir sorun yok, yapılan savunma yeterli bulundu. Diğer karakter için ise, ikinci ekran görüntüsünde görüldüğü üzere(https://hizliresim.com/5UFp8Z) emote vermeden saldırı işlemi mevcut. HP barı da yarılanmış, sistemsel yaralı konuma düşmesine çok az kalmış. On beş seviye karakteriniz bulunuyor, bu tarz rollerde( özellikle illegal rol yaparken ekstra) dikkat etmeniz gerekiyor.

Bunun üzerine Bobby Gibson karakteri, Emotesiz İşlem kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.