Konu: [13.12.2020 Cision_Terran] Emotesiz saldırı.  (Okunma sayısı 206 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2020 19:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cision_Terran @CisioN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz saldırma, Rol baltalama.

Alıntı
Emotesiz saldırma,

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Düzgünce saran bir rol yapıyorduk, aramızda brawl rolü dönüyordu brawl rolüyle alakası olmadan birden saldırmaya başladı hiç bir şekilde emote vermeden saldırdı ve rolleri baltaladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 13.12.2020 19:16
Arkadaş ile aynı birlikteyiz dayak yediğimi gördü ve bende saldır dedim.

#2 - 13.12.2020 19:59
İlk olarak aynı birlikte değlisiniz ve saldırırken emote vermesi gerekirdi, hatasını gördüğüm için şikayet açtım.

#3 - 13.12.2020 20:06
Merhabalar öncelikle arkadaş'dan özür diliyorum bir anlık dalgınlıkla emote vermemişim ora'da mike'a neler olduğunu soruyorum dayak yediği için bana dalmamı söylüyor bende anlık olarak dalıyorum  https://hizliresim.com/4igqZu arkadaş'dan tekrar özür diliyorum birlikte olmamamın sebebi ise IC,nedenler nedeniyle şuan sistemsel olarak birlikte değilim.
« Son Düzenleme: 13.12.2020 21:37 CisioN »

#4 - 13.12.2020 22:20
Arkadaşım teknik aksaklıklardan dolayı foruma giremediğinden dolayı yazıyorum, Arkadaşım burada gördüğünüz üzere Mike arkadaşını bekliyor Cision ve Mike BOBO ortakları olayda arkadaşına şahıs saldırıyor arkdaşını korumak amaçlı gelip koruyor arkadaşını orada emote verme zorunluluğu yoktur Cision'un, Kavgalarda ilk kişinin emote vermesi gerekir karşıdaki kişi emote yazamaz o esnada aşşağıdaki kuralda herşey ekli zaten, herhangibir kural ihlali yoktur, iyi forumlar dilerim.

15-) SİLAH KURALLARI

Silah ile yapılacak rollerde silahın nereden geldiğine dair emote belirtilmek zorunda (çıkartma, eline alma) uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir. Silah çıkartma emote'u verildiyse ve bu gözüktüyse, ateş etme emote'u vermenize gerek yoktur, isteğe bağlıdır.
Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak non-rp veya fear rp ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.

#5 - 14.12.2020 00:41
Biz zaten bire bir bir şekilde brawl rolü döndürüyorduk eğer bunu kabul etmezseniz, brawl rolünün başlangıcından sonuna kadar videosunu bile atabilirim. Emote verip saldırsa bir şey demem, arkadan gelip hiç bir emote olmadan saldırıyor, saçma.

#6 - 14.12.2020 02:03
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Her ne kadar Brawl rolü başlamış olsa dahi sonradan katılan karakterler emote vermelidir. Atılan kanıtta Cision karakteri önceden herhangi bir şekilde karışmıyorken arkadaşı tarafından verilen reaksiyon sonrası kavgaya dahil oluyor, bu dahil olmayı emote ile yapmalıydı. Cision tarafı savunan taraf değil, aksine kişiye karşı saldıran taraf. Bu yüzden Cision karakteri Emotesiz İşlem kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.