Konu: Bob_Lallana [Car Jack]  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2020 19:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Bob_Lallana @lallana

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Todras_Stein @014Emin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:14.12.2020 / 18:30-18:40 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Carr Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Todras karakteri ile birlikte Richman taraflarında iken şahıs bize pizza motoru ile çarptı.Aramızda geçen küfürlü konuşmalardan sonra şahıs iki kişiye karşı direkt olarak beni yumruklamaya başladı.Ardından bizde karşılık verdik şahıs herhangi bir interior içine girdi.Ardından kapıda bekledim, şahıs çıktığında 1-2 saniye bekleyip vurucaktım ki tekrar içeri girdi.Bunu bir kaç kez tekrarladı, bende çıkar çıkmaz sürekli vurdum.Ardından şahıs bizden kurtulup kaçtı ve benim aracımı çalıp bize kendini kovalatmaya başladı.Şahısa bunu pm üzerinden dile getirdim herhangi bir kural ihlali yapmadığını ve bizim ona karşı OOC kin beslediğimizi söyledi.Şahısı daha ilk defa görüyorum ve sunucuda da daha yeniyim.Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 14.12.2020 19:17
Ortada herhangi bir CARJACK göremiyorum açıkcası bu komiğime gitti IC olarak savurduğu küfürleri sinirinden dolayı kişiliğine bırakıyorum ve olay daha Richman'dan başlıyor CJ gibi olasılık yok rapor attım kişiler interiordan çıkarken bana vuruyorlardı /pm üzerinden Roderick Killgore'e yazdığım da görülebilir.

SS'de arkadaşlarının ne yazdığını anlamadığım şeylerde yazdılar.
Kararı yetkililerimize bırakıyorum benim anlım ak olay buradan başlamıyor ve CJ ortada yok.

https://hizliresim.com/uKibUc

#2 - 14.12.2020 19:30
Kullandığın araba benim ve benim arabamı çalıp gidiyorsun, CJ olması için daha ne yapman gerekiyor? IC olarak küfür ediyor olmamda da sakınca yok, istediğimi derim sana.Richman'da başladığını bende belirttim zaten, pizza aracıyla bize çarptın.İnterior'dan ilk çıktığında farketmişsindir ki yüklenmesini bekledim fakat sen sürekli gir çık yaptığın için yumruklamaya başladım.

Ben daha yanıt yazmayacağım, gereğinin yapılmasını istiyorum.

#3 - 14.12.2020 20:36
Merhaba, şahısın yaptığı ihlale şahidim. Mesaj konusuna gelirsek, en son sana pm yolladığımdan dolayı diğer mesajlarda sana gitmiş, özür dilerim onun için.

#4 - 15.12.2020 12:56
Merhaba,

Car Jack'e dair net bir kanıt yok, aracı başka yollarla çalmış olasılığıda mevcut. Bu durumda herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak. Rol esnasında /b kullanımı sebebiyle her iki tarafıda uyarıyorum, tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.