Önceki makalemde sizlere rolcülerin bukalemunlardan olduğunu belirttim;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=94791.0 Şimdi ki makalem ise; Vice şehrindeki çoğu zıplayan insanın soyunun nereden geldiğini araştırıyorum. Dört gündür, farklı insanlar farklı kişilik ve duygular içerisinde rol yapıyorum. Fakat gözüme çarpan çok önemli bir olayı dökümanlıyorum. Vice şehrinin belirli bölgeleri, özellikle "Idlewood, Ganton, ViceMall, Market St" taraflarında daha sıklık ile görüyorum. İnsanlar zıplıyor, hem de defalarca. Tavşanların soyunu araştırdım, gerektiği için yabani bir tavşan edinip öldürdüm. Kan hücrelerini birebir, eski bir kız arkadaşım ile kıyasladım. Kız arkadaşımın kanını nereden aldım diye sormayın, kötü bir olay. Tavşan ile bağlantısı olmadığını öğrendim, nedense ben de bu zıplama özelliği yok. En azından koşarken yok, normal bir insan gibi zıplayabiliyorum.
Anormal durum ise, benim zıplıyamamdı. Ailem için bunu paylaştım, ailemden sadece bana kalan kronik sakat anneciğim oldu. Nerden bilsin kadın? Kadının ayakları felçli, en son araba kazasından sonrasını hatırlıyor. Araba kazasını hiç sormayın, ben de sarsıntıdayım. Bir gün tekrardan hamamböceği suyu içerken, eski tip radyodan bir Türk sanatçının şarkısı çalıyordu. Şarkı içerisinde "Çekirge" denildiğini duydum. Gidip hemen çevirdim ve araştırdım. Rüzgar gibi esti, çekirgenin ıslık sesi kulaklarımda. Idlewood'un oradaki, lambaların altından bir çekirgeyi tuttum ayaklarından ve araştırdım. Birebir eşleşti, çözümlemiştim. Kendimi bir dahi gibi hissediyor, ama hala koşarken zıplıyamıyordum. Asıl sorun neydi?
Asıl sorun zıplamamaktı, koşarken zıplıyamamak.
Çekirgenin kafatasını kopartarak, kız arkadaşımın kanı ile suya bulandırıp karıştırdım. Güzel bir karışım oldu, kafama diktim. Sek bir viski gibi. İçtikten tam ertesi gün sonra, kolumdaki tüylerim uzadı, kemiklerim biraz gelişti ve kendimi çok daha seri hissediyordum. Sanırım kanını içtiğim çekirge, Kylian Mbappé'nin sahip olduğu evcil çekirgeydi. Fransız bir çekirge kanı, içtikten sonra şimdi daha hızlı koşuyor, daha hızlı zıplıyorum.

respect;
Thomas Burnett - Kylian Mbappé - Fransız Çekirge