Konu: [08.12.2020 Marcelo_Sunwider] DM  (Okunma sayısı 93 defa)

#0 - 08.12.2020 20:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcelo_Sunwider @Nesquik

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğrafta

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesiz Saldırı, Trolling, DM

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birden saldırmaya başladı, her hangi bir emote vermeden saldırdı. Canım çok aza düştüğü zamanda emotesini verdi. Rollerimi baltalayıp, saçma bir şekilde agresiflik taslayıp emotesiz vurmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):   *Vurduğu fotoğraflarda belli oluyor, canlarıma bakarak görülebiliri ilk başka her hangi bir şekilde emotesi yok. Birden saldırdığı için hiç bir şekilde videoya geçemedim.*

#1 - 09.12.2020 07:46
Savunma yapmalısınız. @Nesquik

#2 - 09.12.2020 09:13
Merhabalar  Marcelo Sunwider , @Nesquik Olarak savunmamı yapıyorum.

Sebepsiz yere saldırıldı demiş, dün 7.12.2020 Tarihinden anlatmaya başlıyorum. Dün aniden arabamda iken crash yedim. Hemen arabamın çalınmaması için oyuna girmeye çalışırken Leonardo_Jefferson'un aracı gözümün önünde çalıp beni ezdiğini gördüm. Ardından Telefonumdan 911'i tuşlayıp Mavi Clover ve plakasıyla çalındığını belirttim. Matthew_Neustadter verir vermez şansa aracımı görüp Leonardo Jefferson'un peşine takıldı ve kovalamaca sonucunda sanırım yakaladı çünkü aracım durdurulmuş park edilmiş şekilde buldum. Ardından yine tam bu olayın gerçekleştiği yerde Vice Şehrinde uzun süre olmamamdan dolayı kalacak bir yerim yoktu, kendime ev bakarken yanımdan bisikletle uçup kendini bisikletten atarak Aracımın kapısını zorladı fakat ben tam o sırada kitlediğim için açamadı kaçmaması için emote vererek vurdum. Olayın sebepsiz gerçekleşmediğini kanıtlarımla açıklamak istiyorum. Matthew _Neustadter araç çalınan rolünün gözümde olduğu hakkında soru sorulabilir.

Gerekli Kanıt bknz :   https://hizliresim.com/keaLvb

Tekrar belirtiyorum,  7.12.2020 Matthew_Neustadter'in kovalamaca rolünü gerçekleştirdiği ve aracımın ben gözümün önünde kaçarken gördüğümü sorabilirsiniz ve belirtmek isterse belirtebilir.

7.12.2020 Araba çalıntısından dolayı yediği IC Jail : 2.17 Araç Hırsızlığı + 1.26 KKD. (1/3 İndirim)   220 dakika   07.12.2020   Matthew Neustadter

#3 - 09.12.2020 09:19
Merhaba,

Savunma yeterli bulundu. Karakterinize saldırdıktan sonra neden saldırdığını zaten belirtmiş, şikayet oluşturmadan önce lütfen ilk olarak karşı taraf ile diyaloğa girin. Rol dahilinde yaşanan bir durum, rol dahilinde çözülmesi gerekmektedir. Herhangi bir sorun yok.

Şikayet kapatıldı.