Merhabalar Marcelo Sunwider ,
@Nesquik Olarak savunmamı yapıyorum.
Sebepsiz yere saldırıldı demiş, dün 7.12.2020 Tarihinden anlatmaya başlıyorum. Dün aniden arabamda iken crash yedim. Hemen arabamın çalınmaması için oyuna girmeye çalışırken Leonardo_Jefferson'un aracı gözümün önünde çalıp beni ezdiğini gördüm. Ardından Telefonumdan 911'i tuşlayıp Mavi Clover ve plakasıyla çalındığını belirttim. Matthew_Neustadter verir vermez şansa aracımı görüp Leonardo Jefferson'un peşine takıldı ve kovalamaca sonucunda sanırım yakaladı çünkü aracım durdurulmuş park edilmiş şekilde buldum. Ardından yine tam bu olayın gerçekleştiği yerde Vice Şehrinde uzun süre olmamamdan dolayı kalacak bir yerim yoktu, kendime ev bakarken yanımdan bisikletle uçup kendini bisikletten atarak Aracımın kapısını zorladı fakat ben tam o sırada kitlediğim için açamadı kaçmaması için emote vererek vurdum. Olayın sebepsiz gerçekleşmediğini kanıtlarımla açıklamak istiyorum. Matthew _Neustadter araç çalınan rolünün gözümde olduğu hakkında soru sorulabilir.
Gerekli Kanıt bknz :
https://hizliresim.com/keaLvbTekrar belirtiyorum, 7.12.2020 Matthew_Neustadter'in kovalamaca rolünü gerçekleştirdiği ve aracımın ben gözümün önünde kaçarken gördüğümü sorabilirsiniz ve belirtmek isterse belirtebilir.
7.12.2020 Araba çalıntısından dolayı yediği IC Jail : 2.17 Araç Hırsızlığı + 1.26 KKD. (1/3 İndirim) 220 dakika 07.12.2020 Matthew Neustadter