Konu: [26.10.2019 - Vice_Roleplay] OOC kin  (Okunma sayısı 257 defa)

#0 - 07.12.2020 16:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeremy_Wilson - @Tuson  Gustavo_Santiago - @Merdiven6

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.12.2020 - 15:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC Kin

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hesabımı çalıp içindeki mal varlığını boşaltmışlardı,biri yasaklandı diğer ikisi(etiketlediğim kişiler) NC atarak gizlenmişler.Şimdi illegal birlik olarak gerçekleştirdiğimiz bütün rollerde takip edip önümüze kırıp aracımıza çarpıp duruyorlar ve PM'den rahatsız ediyorlar.OOC kin besliyorlar diğer illegal birliklerle de yaptığımız rolleri baltalıyorlar.Sürekli ihlal yapıyorlar adlarına açılmış onca şikayet var zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

BU SS DE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ İLLEGAL BİRLİKLERLE ROL YAPIYORUZ SİYAH PREMİER SÜREKLİ GELİP PEŞİMİZE TAKILIYOR ROLÜMÜZÜ BALTALIYOR OOC KİN

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi cezalandırılmaktan NC atarak kurtuldular,loglarda gözükür zaten dün NC attı bugün gelip bize sıkıyor OOC kin beslediği gayet açık,lütfen gereğini yapın.

#1 - 07.12.2020 17:42
Kurtuldular derken o kişilerden biri benim ancak NC felan atmadım :D OOC Kin diyorsunuz her oyuna girdiğimizde PM den neler yazıyorsunuz guzel işmiş ha :) dun gece lgor denilen arkadaşın rolde Baban birşey istiyor buraya bak ve 30 dolarlık bira'yı alıp 31 dolar atıp bahşiş diye diyorsunuz ve gelipte adam işini yaparken dahi boş yapacağına bira doldur gibi yuksekten konuşuyorsunuz ve Öp elimi 500 dolar yazıyorsunuz + olarakta her gun bir açık arayıpta şikayet açanlar sizlersiniz OOC kin kimin beslediği belli oluyor, Eğerki biz OOC kin besleseydik onlarca hakkınızda şikayet açmayıda Elimizdeki Delillerle bilirdik 5 10 kişi toplanıp Hard rol bilginiz anlamına gelmiyor, Hatta rol yapığınızı da görmedim ful OOC discord / /f  gibi yerlerden birbirinizin yerlerini söyleyipte diğerlerinin gittiğine onlarca kez şahit oldum (Eskiden sizinle takılıyordum) ve son olarak şeye gelirsek zaten adminler sizin gerek [IC] gerek [OOC] cezalarınıza bakarsa ne olduğunuz açıkça ortada. 

SALLANIRSA DA YIKILMAZ TAHTIMIZ.

#2 - 07.12.2020 20:11
Dün sanırım bar açılışı vardı ve bizde orada bulunduk,barmenlerin siz olduğunu bilmiyorduk.Zaten bilsek de herhangi bir ihlal yapmadık yorumunun altına SALLANIRSA DA YIKILMAZ TAHTIMIZ diye yazman çok garip burası forum,izlediğin sıfır bir dizisinde görüklerini buraya yansıtma bence.Suçlu olarak nitelendirdiğim kişilerden birinin sen olduğunu söylemen çok hoş bu hareketini takdir ettim.Son kararı yöneticiler söyler zaten.

#3 - 07.12.2020 22:32
Şahıslara OOC kin yaptığım yoktur. Kendileri benim yanıma gelip "niye takip ediyorsun" dediler kendileri benim yanıma gelip etrafımı sarıp beni niye takip ediyorsun diyor. Ben OOC kin yaptığım yok.  Fotoğrafta görüldüğü gibi ben yanlarına gitmiyorum onlar benim yanıma geliyor.

#4 - 09.12.2020 00:59

#5 - 09.12.2020 10:09
Merhaba,

Ekran görüntülerine bakıldığı zaman hiçbir şey anlaşılmıyor. Yaptıkları rolün ne öncesi ya da sonrası, neye bağlı olarak yaptıkları vs. Direkt olarak "OOC Kin" adı altında açmak yerine, yaptıkları ihlali doğrulayacak net kanıtlar ekleyerek detaylı bir şikayet konusu oluşturmalısınız. Hesap çalınma gibi bir durum söz konusuysa ticket oluşturabilirsiniz. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.