Konu: [08.12.2020] Giuseppe Borelli - Fear Rp İhlali  (Okunma sayısı 165 defa)

#0 - 08.12.2020 20:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Giuseppe Borelli - @BabacaN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cody Storm - @Horlayan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Şahıs Fear rp ihlali yaptı. (Fear Rp İhlali hakkında kurallarda bir şey bulamadım.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle, bir kavga başladı, şahsı İdlegass'da bayılttık, sonra kişi /do'dan gibi ihlali diyerek, İdlegass'ı güvenli bölge olarak tanımladı, biz role devam ettik, sonra şahsı Cody Storm isimli arkadaşım sırtladı ve onu görütmek istedi lakin şahıs RK'lı olmasına dahil, onunla beraber gelmedi ve aynen şu çümleyi kurdu, "Hayatınızın yanlışını yaptınız sikikler, hepiniz ölüsünüz." dedi ve kural ihlali yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://hizliresim.com/IHVlF4

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıca şahıs, /do fear rp? yazınca, karşılık olarak /do fear rp gerektirecek bir durum yok.  diye ekledi.

#1 - 08.12.2020 21:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 09.12.2020 00:42
Öncelikle, diğer şahısların karakterim; ( Giuseppe Borelli ) hakkında yöneltmiş oldukları gülünç suçlamalara itirazımı belirtmek isterim.
Idlegass benzin istasyonu üzerinde yürür vaziyetteyken aralarından bir kişi arkamdan *(şişşt, buraya bak)* kelimesi üzerine, bende oralı olmayıp yoluma devam eder haldeyken. Birden üzerime Güvenlik Kameralarının aktif olduğu bölgede saldırıp, karakterime darp girişiminde bulundular. /b'den de belirtmiş olduğum gibi İhlal yaptıklarını. Güpe gündüz, kameraların olduğu ve izlenilen bir bölgede. Mantığa aykırı rol sergilediklerinden dolayı, *GBİ* ihlali yaptıklarını belirttim. Zaten olayda da görüleceği üzere, kişilerin karakterimi derdest ettikleri ap açık, daha nasıl kişilerin egolarını tatmin edebilirdim anlıyamıyorum şahsen. /do'dan yalvarıcı kelimeler mi söylemem gerekiyordu FEAR RP rolünü kişilere yansıtmak için ?. Şayet bir diğer gülünç kısıma gelecek olursak; bu olayı ara sokakta ve kameralardan uzak bir bölgede yapmış olsalardı zaten hiçbir sözüm olmayacaktı. Söylediğim gibi. Kişilerin bana karşı olan haksız şikayetlerini aynı şekilde bende kişilere karşı yöneltiyorum. Umuyorum ki böyle bir rolü başka kişilere'de aynı şekilde yapmaya bir daha kalkışmaya yeltenmezler. Eklemede bulunacağım herhangi bir başka sözüm yok. Teşekkürlerimi sunarım. İyi çalışmalar dilerim.

#3 - 09.12.2020 02:05
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Öncelikle Idlegas diye tabir edilen bölge güvenli bölge kapsamında değil, bunu forum üzerinden görebilirsiniz(https://www.vice-rp.com/harita/) . Yaralı bir durumdan kalkıp kişilere karşı korku rolünü gerçekleştirmemişsiniz, bu yüzden Fear RP kapsamında cezalandırılacaksınız.

Şikayet kapatıldı.