Öncelikle, diğer şahısların karakterim; ( Giuseppe Borelli ) hakkında yöneltmiş oldukları gülünç suçlamalara itirazımı belirtmek isterim.
Idlegass benzin istasyonu üzerinde yürür vaziyetteyken aralarından bir kişi arkamdan *(şişşt, buraya bak)* kelimesi üzerine, bende oralı olmayıp yoluma devam eder haldeyken. Birden üzerime Güvenlik Kameralarının aktif olduğu bölgede saldırıp, karakterime darp girişiminde bulundular. /b'den de belirtmiş olduğum gibi İhlal yaptıklarını. Güpe gündüz, kameraların olduğu ve izlenilen bir bölgede. Mantığa aykırı rol sergilediklerinden dolayı, *GBİ* ihlali yaptıklarını belirttim. Zaten olayda da görüleceği üzere, kişilerin karakterimi derdest ettikleri ap açık, daha nasıl kişilerin egolarını tatmin edebilirdim anlıyamıyorum şahsen. /do'dan yalvarıcı kelimeler mi söylemem gerekiyordu FEAR RP rolünü kişilere yansıtmak için ?. Şayet bir diğer gülünç kısıma gelecek olursak; bu olayı ara sokakta ve kameralardan uzak bir bölgede yapmış olsalardı zaten hiçbir sözüm olmayacaktı. Söylediğim gibi. Kişilerin bana karşı olan haksız şikayetlerini aynı şekilde bende kişilere karşı yöneltiyorum. Umuyorum ki böyle bir rolü başka kişilere'de aynı şekilde yapmaya bir daha kalkışmaya yeltenmezler. Eklemede bulunacağım herhangi bir başka sözüm yok. Teşekkürlerimi sunarım. İyi çalışmalar dilerim.