Konu: [09.12.2020 Damian Cody - William_Jackson - Jemarcus_Fremont ] DM - Agresif Rol  (Okunma sayısı 407 defa)

#10 - 10.12.2020 16:37
Öncelikle oranın geçmişinde 5-10 dakikalık rol var, 2 ekran görüntüsü ile şikayet açman saçma. Kavga ettiğimiz kişiyi ben ilk olarak ittirdim ardından beni itip bana yumruk attı, kavga böyle gelişti. Bu sebepten ötürü de diğer arkadaşlarım beni koruyarak o arkadaşa saldırdılar, ardından o arkadaşa @acizseyta ayağına çerme taktı, yere düşmesi gerekirken işletmesine girip kapısını kilitledi. Ardından sen geldin, o anki agresif olayda olan arkadaşım sana yumruk attı, sonra senin yanına gittik, üzgün olduğumuzu ve arkadaşımızın sinirli olduğunu belirttik. Sen de telefon ile bir başkasını arayıp mahalleye gel vs. dedin biz de adam topladığını sanıp sana saldırdık.

#11 - 10.12.2020 21:40
Alıntı
Nitekim daha sonra ssleri okuduğum da "Yardımcı olayım?" yazan birine saldırdığınızı görüyorum.
Demiş olabilir. Telefondan birini arayıp, "Acil mahalleye gel" diyene kadar kimse ona bir şey yapmadı.
Dostum ben şimdi SS'e mi inanayım sana mı inanayım anlamadım? Orada her şey ortada, "Yardımcı olayım?" yazıyor sen /me ortama damlayan adama saldırır emotesi veriyorsun.

#12 - 10.12.2020 23:08
Alıntı
Nitekim daha sonra ssleri okuduğum da "Yardımcı olayım?" yazan birine saldırdığınızı görüyorum.
Demiş olabilir. Telefondan birini arayıp, "Acil mahalleye gel" diyene kadar kimse ona bir şey yapmadı.
Dostum ben şimdi SS'e mi inanayım sana mı inanayım anlamadım? Orada her şey ortada, "Yardımcı olayım?" yazıyor sen /me ortama damlayan adama saldırır emotesi veriyorsun.
Ben mi veriyorum birader? Ben kendi adıma savunma yapıyorum.

#13 - 10.12.2020 23:14
Ben Damian Cody, altta Jemarcus'un belirttiği gibi şahıslar beraber geldi, arkadaş oldukları belli oluyordu. Olayın aksiyonuyla gelen kişiye yani Jonathan'a yöneldim. Arkadaş oldukları için saldıracağını düşündüm. Amacının olayı çözmek olmadığını biliyordum, zaten telefon açıp adam toplamasından anlaşılabilir.

@acizseytan'ın savunması.

#14 - 11.12.2020 02:16
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi ve savunmalar yetersiz, eksik görüldü. Damian karakterinin hiçbir sebebi yokken "ortaya damlayan elemana saldırır" gibisinden bir emote vermesi sebepsiz yere saldırması anlamına eşit oluyor, bu yüzden Damian karakteri DM kapsamında cezalandırılacak. Bir diğer karakter olan Jemarcus karakteri de herhangi bir rol öncesi screenshotı paylaşmamış fakat "acil gel" kelimesini duyduktan sonra şüphelenip saldırmış olabilir. Bu da yanlış fakat bu seferlik sizi uyarıyorum, tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz. William karakterine gelecek olursak eğer sadece emoteleri gözüküyor, kime saldırdığı vesaire gözükmüyor bu da kanıt yetersizliği oluyor. Bunların toplamında; Jemarcus karakteri uyarıldı, William karakterine dair suçlamalar kanıt eksikliğinden yok sayıldı, Damian karakteri DM kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.